skip to Main Content
Travelxp 4K HDR se pokreće na Polsatu

Poljska Polsat Plus Group je u svoju ponudu dodala Travelxp 4K HDR.

Prema kanalu, sada je dostupan na Polsat Box (satelit, IPTV i OTT TV sa set-top box uređajima) i Netia (IPTV) platformama i na Polsat Box Go streaming servisu.

Komentarišući razvoj, Sumant Bahl, MD – Europe, Travelxp, rekao je: „Godina 2022, prva nakon izolacije, bila je odlična godina za Travelxp, a završava se na visokoj točki sa ključnim partnerstvom. Lansiranje premium HDR sadržaja Travelxp 4K u HLG HDR, 10-bitni REC 2100 prostor boja i 50 kadrova na najvećoj digitalnoj platformi u Poljskoj je samo pero u našoj kapici koje nam je bilo potrebno, nakon uspostavljanja snažnog uporišta u preko 20 zemalja širom svijeta. Evropa”.

Sa 1000+ sati vrhunskog sadržaja o putovanjima i životnom stilu, Travelxp se distribuira u preko 100+ zemalja. Također je najveći pojedinačni proizvođač sadržaja za putovanja i globalni lider u inovacijama u 4K HDR tehnologiji.

Sve Travelxp emisije su originalne domaće produkcije snimljene u više od 60 zemalja s multikulturalnim domaćinima iz cijelog svijeta. Kanal je 2021. godine pokrenuo vlastitu OTT aplikaciju, koja je trenutno dostupna u Indiji, a u kojoj se nalazi najveća HD biblioteka za sadržaje za putovanja. Uz sadržaje za putovanja, na svojoj platformi ugošćuje i usluge rezervacije.

broadbandtvnews.com

186

Vezani članci

Back To Top
Search