Travelxp 4K HDR se pokreće na Polsatu

Poljska Polsat Plus Group je u svoju ponudu dodala Travelxp 4K HDR.

Prema kanalu, sada je dostupan na Polsat Box (satelit, IPTV i OTT TV sa set-top box uređajima) i Netia (IPTV) platformama i na Polsat Box Go streaming servisu.

Komentarišući razvoj, Sumant Bahl, MD – Europe, Travelxp, rekao je: „Godina 2022, prva nakon izolacije, bila je odlična godina za Travelxp, a završava se na visokoj točki sa ključnim partnerstvom. Lansiranje premium HDR sadržaja Travelxp 4K u HLG HDR, 10-bitni REC 2100 prostor boja i 50 kadrova na najvećoj digitalnoj platformi u Poljskoj je samo pero u našoj kapici koje nam je bilo potrebno, nakon uspostavljanja snažnog uporišta u preko 20 zemalja širom svijeta. Evropa”.

Sa 1000+ sati vrhunskog sadržaja o putovanjima i životnom stilu, Travelxp se distribuira u preko 100+ zemalja. Također je najveći pojedinačni proizvođač sadržaja za putovanja i globalni lider u inovacijama u 4K HDR tehnologiji.

Sve Travelxp emisije su originalne domaće produkcije snimljene u više od 60 zemalja s multikulturalnim domaćinima iz cijelog svijeta. Kanal je 2021. godine pokrenuo vlastitu OTT aplikaciju, koja je trenutno dostupna u Indiji, a u kojoj se nalazi najveća HD biblioteka za sadržaje za putovanja. Uz sadržaje za putovanja, na svojoj platformi ugošćuje i usluge rezervacije.

broadbandtvnews.com

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top