UHD na HD+ u martu 2023. godine

HD+ u martu donosi svojim kupcima uzbudljive vrhunce u Ultra HD: U “The 1% Quiz – How clever is Germany?”, 100 kandidata se suočava sa najbistrijim umovima u Njemačkoj i kvizovima za slavu, čast i 100.000 eura novčane nagrade. Nakon razočaravajuće preliminarne runde u Kataru, ekipa DFB-a ima šansu da ostvari važnu pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv Belgije i dovede Njemačku raspoloženu za Evropsko prvenstvo u svojoj zemlji. Ide protiv momčadi novog izbornika Domenica Tedesca, koji je nedavno trenirao RB Leipzig i Schalke 04. U svakom slučaju, ovog meseca dolazi do velikog povratka: U “Miss Merkel – Ein Uckermark Krimi” idem kao šarmantni detektiv zajedno sa njenim telohraniteljem Mikeom i Pugom u lov na ubistvo.

Ovo su UHD detalji u martu.

Zabava u UHD-u

The 1% Quiz – How clever is Germany?

Wed., 15., 22. and 29.03. at 20:15 (episodes 1-3) on SAT.1 UHD

Navijači Paznjeg kviza: “The 1% quiz – How clever is Germany?” stavlja znanje 100 kandidata na test – i poziva vas da pogodite. Kao krunski završni ispit, učesnici se mogu takmičiti sa najpametnijih 1% u Nemačkoj. Ko može da izdrži oštra pitanja kviz majstora Jörga Pilawe i na kraju osvoji do 100.000 evra novčane nagrade? Emisija klasik iz Velike Britanije: od 15.03. svake srijede u 20:15 na SAT.1 UHD na ProSiebenSat.1 UHD. Ponavljanja će se održati 16.03. (Ep.1), 23.03. (Ep.2) i 30.03. (Ep.3) u 00:55.

Hajde da plešemo.

Fri., 03., 10., 17. i 24.03. u 20:15 na RTL UHD

Sa (hip) zamahom u sledeći krug: Kada nemilosrdni članovi žirija Motsi Mabuse, Joachim Llambi i Jorge González ponovo izvuku svoje zlatne oznake rejtinga, onda slavni parovi odmahuju kolena: Jer ko ubedi ni porotu ni publiku, leti. Koji plesni dvojac može pobijediti jaku konkurenciju? Ko treba da se odrekne titule “Dancing Star 2023”? Let’s Dance garantira glamuroznu zabavu za sve – svakog petka u 20:15 na RTL UHD.

Ekskluzivni specijal – Zaplešimo

Fri., 03., 10., 17. i 24.03. na RTL UHD

Šou mora da se nastavi! Neposredno nakon Let’s Dancea, ovaj ekskluzivni specijal vodi vas iza kulisa najpopularnijeg njemačkog plesnog showa. Zajedno sa poznatim ličnostima i profesionalcima, moderatorka Frauke Ludowig pruža jedinstven uvid u obuku plesnih parova i izvlači jednu ili drugu uzbudljivu pozadinsku informaciju kandidata. A must for all Let’s Dance fans – to be seen every Friday directly after the show on RTL UHD.

Sportske novosti u UHD

Međunarodna nogometna utakmica: Njemačka – Belgija

Tue., 28.03. u 20:15 na RTL UHD

Nova igra, nova sreća! Nakon razočaravajuće preliminarne runde na Svjetskom prvenstvu, njemačka reprezentacija sada se koncentrira na Euro 2024. u svojoj zemlji. S nestrpljenjem se očekuje početak priprema za veliki turnir. Da li momčad oko nacionalnog izbornika Hansija Flicka može prevladati protiv jake belgijske delegacije na Kölnovom RheinEnergieStadionu, doživjet ćete 28.03. u 20:15 na RTL UHD-u.

Zabavni sadržaji u UHD-u

Shattering – A Case for Dr. Abel

Thu., 02.03. u 22:40 na SAT.1 UHD

Kada mlada prodavačica misteriozno umre, u početku sve izgleda kao izolovan slučaj. Ali ubrzo postaje jasno da je smrt žene samo uvod u brutalnu seriju ubistava. Osim traga krvi i užasa, počinitelj ostavlja i osobni potpis. Kada poznati forenzički patolog dr Fred Abel preuzme istragu slučajeva, još uvek ne sumnja da će uskoro biti dublje umešan nego što bi želeo. “Zerschunden – Ein Fall für Dr. Abel” bit će prikazan 02.03. u 22:40 na SAT.1 UHD na ProSiebenSat.1 UHD. Repriza se može pogledati 03.03. u 02:35.

Auris – Frekvencija smrti

Tue., 07.03. u 20:15 na RTL UHD

Cecile Dorm je očajna: njena beba je oteta. No, umjesto da pomogne u potrazi, ona drži muža i psihologa Jonathana Dorma na tavanu. Audio snimak poziva za hitne slučajeve jedini je trag koji su forenzičar profesor Matijas Hegel i podkaster za istinite zločine Jula Ansorge ostavili da reše slučaj. Ali da bi to učinili, neverovatni dvojac mora da prevaziđe i svoje lične svađe. Eksplozivna zabava u najboljem kvalitetu slikeDrugi slučaj profesora Hegela također govori. “Auris – The Frequency of Death” će RTL UHD prikazati 07.03. u 20:15.

Operacija u Alpima – ubica samostrela

Tue., 14.03. u 20:15 na RTL UHD

Lov na ubice na vrtoglavim visinama: Planine su teritorija istražiteljskog dvojca Toma i Sebastijana Falka. Ali kada ubica samostrela opseda Alpe u Insbruku i užasava region, braća brzo dostižu svoje granice: serijski ubica je takođe odgovoran za smrt Tomove velike ljubavi Paule. Kako bi osvetio svoju djevojku, Tom ne samo da se sukobljava sa svojom okolinom, već se i stavlja u akutnu smrtnu opasnost. “Operacija u Alpima – Ubica samostrela” može se vidjeti 14.03. u 20:15 na RTL UHD.

Miss Merkel – Uckermark triler

Tue., 21.03. u 20:15 na RTL UHD

Mir i tišina konačno? Moje dupe! Čak i nakon 16 godina iscrpljujućeg kancelarskog mandata, bivšoj kancelarki Angeli Merkel nije dozvoljeno da se u potpunosti posveti penziji. Nakon ubistva barona Philippa von Baugenwitza, tražen je detektivski talenat gospođice Merkel. Zajedno sa telohraniteljem Makom, počinje avanturistička potraga za ubicom. Može li naša Angie uhvatiti krivca? “Miss Merkel – ein Uckermark-Krimi” bit će prikazana 21.03. u 20:15 sati na RTL UHD.

Plesač i gangster – ljubav na zaobilazni način

Thu., 23.03. u 20:15 na SAT.1 UHD

Nakon gubitka muža, plesačica Toni zakopala je svoje snove o velikoj glazbenoj karijeri i vodi život žalosti. Ali sve se menja kada samohrana majka upozna šarmantnog Toma. Može li Toni ostaviti svoju prošlost iza sebe i smoći hrabrosti da ostvari svoj san o velikoj pozornici? Uzbudljiva drama o gubitku, ljubavi i potrazi za vlastitim identitetom – koja će se vidjeti 23. marta u 20:15 i 24. marta u 12:15 sati na SAT.1 UHD na ProSiebenSat.1 UHD.

Dokumentarni film u UHD-u

GALILEO X-PLORER: Megacity Mexico City

Sun., 12.03. u 19:05 na ProSieben UHD

Nestašica stanova, kriminal i zagađenje vazduha: Megagrad Meksiko Siti se bori sa mnogo problema. Reporter Galileo X-Plorera Jan Stremmel pokazat će kakav je život u metropoli miliona i koja kreativna rješenja Meksikanci koriste za borbu protiv nestašice stanova i slično 12.03. u 19:05 na ProSieben UHD na ProSiebenSat.1 UHD. Repriza će se održati u ponedjeljak, 13.03. u 04:00.

Tajne svjetskih gradova – Od Berlina do Singapura

Sat., 25.03. u 21:55 i Sat., 25.03. u 22:45 na Kabel Eins Doku UHD

Zašto je posetiocima zabranjeno da uđu u baklju njujorškog Kipa slobode? A šta tačno čini Golden Gejt most tako legendarnim? Najuzbudljivije činjenice i insajderski savjeti metropola New York City i San Francisco prikazani su u dokumentarnoj seriji “Tajne svjetskih gradova – od Berlina do Singapura” i vode vas na turbulentno putovanje u dva grada koja ne mogu biti različitija. Veselimo se dva gradska putovanja druge vrste u subotu, 25.03. u 21:55 na Kabel Eins Doku UHD. Ponavljanje će pokazati Kabel Eins Doku UHD u četvrtak, 30.03. u 12:35 sati.

Vikend zabave u UHD-u

  • Između nas: svakog ponedjeljka do petka u 17:05 sati na RTL UHD
  • Sve što se računa: Svakog ponedeljka do petka u 19:05 na RTL UHD
  • Dobra vremena, loša vremena: svakog ponedeljka do petka u 19:40 na RTL UHD

Info: www.hd-plus.de/themen/uhdtv

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top