UKTV proširuje SES partnerstvo

uktv-prosiruje-ses-partnerstvo

Kroz sporazum koji uključuje obnovu jednog transpondera, uplinking i zemaljske usluge, UKTV i SES su se složili da produže sporazum o kapacitetu u ključnom TV kvartu na 28,2 stepena istočno do kraja decenije.

Pored obnovljenog transpondera za UKTV-ov buket kanala za gledaoce širom Velike Britanije i Irske, sporazum će omogućiti SES da pruži nove uplinking i zemaljske usluge i pruži vodećem britanskom emiteru fleksibilnost da doda dodatne kapacitete za proširenje na više kanala u budućnosti.

“Oslanjali smo se na SES za distribuciju našeg video sadržaja dugi niz godina i drago nam je što možemo da produžimo naš ugovor sa dodatnim uslugama,” rekao je Endrju Kemp, šef operacija u UKTV-u. “Dok nastavljamo da jačamo i ulažemo u naše linearno poslovanje, ključno je za nas da obezbedimo pouzdanu, visokokvalitetnu satelitsku distribuciju širom Velike Britanije i Irske.”

“Od komedije i zabave do drame i istorije, UKTV nastavlja da bude pokretačka snaga za razvoj kreativnog i ubedljivog TV sadržaja koji je inovativno upakovan u njihove kultne kanale,” rekao je Norbert Hölzlet, globalni direktor za medije kompanije SES.

“Ovo višegodišnje produženje sa dodatnim uslugama naglašava kontinuirani značaj naše orbitalne pozicije od 28,2 stepena istočno, a kontinuirani satelit strateške vrednosti donosi emiterima u nastojanju da distribuiraju svoj visokokvalitetni sadržaj najširoj mogućoj publici.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top