skip to Main Content
Universal TV HD on Eutelsat 9° East satellite – signal feed for M7
Universal-tv-hd-on-eutelsat-9°-east-satellite-–-signal-feed-for-m7

Na satelitu Eutelsat 9B, preko orbitalne pozicije 9° istočno, pokrenut je pay-TV kanal “Universal TV” u HD formatu, čiji se signal sada može isporučiti kupcima u kablovskoj mreži, koje TV isporučuju M7 povezani partneri (Ex Kabelkiosk).

Kanal je dostupan na frekvenciji 12.437 H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2 – 8PSK šifriran u NDS/Videoguard i Conax u HD formatu i rezoluciji od 1920×1080 piksela. Univerzalna televizija zauzima programski slot kanala E! Zabava, koja je zatvorena početkom januara 2023.

M7 je 8. marta proširio svoje partnerstvo sa NBC Universal Global Networks Germany i proširio svoju ponudu zabave u skladu sa integracijom Universal TV-a. Sa Universal TV-om, M7 nudi široku mešavinu porodične zabave sa visokokvalitetnim igranim filmovima i potpuno novim serijama.

www.universaltv.de

68

Vezani članci

nilesat-objavio-dividendu

Nilesat isplatio dividendu

Satelitski operater Nilesat sa sjedištem u Kairu objavio je isplatu novčane dividende u iznosu od 0,45 dolara po dionici. Isplata...

kanada-investira-u-mda

Kanada investira u MDA

Kanadska vlada će uložiti 1,2 milijarde kanadskih dolara (0,81 milijardi evra) u svemirsku robotiku i satelitski biznis MDA (bivši Macdonald,...

Back To Top
Search