Vidra Milačić na čelu crnogorske Nove M

United Media imenovala je Vidru Milačića na mjesto direktora crnogorske televizije Nova M.

Nova M je dio United Media već četiri godine, tokom kojih je osvojila gledaoce i stvorila snažan nezavisni informativni program.

Milačić je u Novoj M zaposlena četiri godine, a do sada je bila na poziciji glavnog finansijskog direktora. U ovoj ulozi bavila se strateškim planiranjem, budžetiranjem, poslovnom analitikom i izvještavanjem.

Na ovu poziciju došla je iz Societe Generale banke Crna Gora, gdje je bila šef Odjeljenja za internu reviziju. Karijeru je započela u Ernst & Young Montenegro, gdje je pet godina radila na projektima revizije u različitim industrijama.

Komentarišući preuzimanje nove funkcije, Milačić je rekla: „Biti dio United Media je sama po sebi privilegija, a upravljanje njenim članom je velika odgovornost. Televizija je vrlo kreativna industrija koja motivira i zahtijeva stalno usavršavanje. S druge strane, rad na televiziji znači snositi veliku društvenu odgovornost prema građanima, marljivo i pouzdano ih informisati kroz svakodnevno izvještavanje, promociju zabave i kulture. U narednom periodu nastavićemo sa ulaganjem u ljude i program. Ljudi, odnosno gledaoci su uvijek u centru našeg rada, a mi ćemo nastaviti da radimo na kvalitetnom, inovativnom i kreativnom programskom sadržaju, koji će ojačati našu poziciju na crnogorskom tržištu”.

Ivana Šebek, pod čijim je vodstvom United Media preuzeo nacionalni kanal, podnosi ostavku na mjesto direktora Nove M.

Milačić je dodao: “Zahvaljujem Ivani na divnoj saradnji i profesionalnosti i želim joj svu sreću u budućnosti”.

Šebek je rekao: „Nakon nekoliko godina uspješne i divne saradnje sa United Media, iz koje nosim velika iskustva, dajem ostavku, pun divnih uspomena, na mjesto direktora Nove M, iz ličnih razloga. Bilo je zadovoljstvo raditi za United Media, biti dio United grupe i ponosan sam na rezultate koje smo postigli. Kako se radujem sljedećim koracima u svom životu, United Grupi i svim kolegama, hvala vam na divnoj saradnji, profesionalnosti, poštovanju i velikoj energiji. Svojoj naslednici na mestu direktora Nove M televizije, Vidri Milačić, i odličnom timu zaposlenih, želim samo uspeh na svim poljima”.

Izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić rekla je: „Zahvaljujem Ivani na dosadašnjim rezultatima i posvećenosti, želim joj sve najbolje, a Vidri želim puno uspeha u novim pobedama za koje sam sigurna da ćemo ih ostvariti zajedno“.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top