Viu aplikacija dolazi na Astro’s Ultra Box

Astro nagrađuje Ultra Box kupce sa FREE Viu Premium do 8. juna 2023.

KUALA LUMPUR — Kao dio New Astro Experiencea, proširujemo naš streaming servis sa više azijske zabave pozdravljajući aplikaciju Viu na našu platformu. Astro korisnici sada mogu pristupiti Viu-u na više ekrana, uključujući Ultra Box za popularne emisije kao što su K-Dramas Taxi Driver 2 i Delivery Man, kao i druge emisije uključujući tajlandske i indonežanske drame, Viu Original serije, korejske varijetet emisije i više nadolazećih lokalnih naslova.

U čast ovog lansiranja, Astro takođe nagrađuje sve Ultra Box korisnike sa BESPLATNIM pristupom Viu Premium do 8. juna 2023. godine. Kupci mogu strimovati emisije kao što su Nenek Bongkok Tiga, The Secret Romantic Guesthouse, Bilik Tepi (premijera danas), Return Man, Mantan Tapi Menikah i Boys Planet putem svoje Ultra Box ili u pokretu putem mobilne aplikacije Viu.

Agnes Rozario, direktorka sadržaja, Astro, rekla je: “Kao najnoviji dodatak našoj novoj Astro platformi, Viu će dodati dodatnu dubinu i širinu sadržaja za naše korisnike koji trenutno imaju pristup preko 90k emisija na zahtev, kao i 8 premium aplikacija. Zajedno sa najboljim međunarodnim i lokalnim sportovima uživo, hitovima Astro Originals-a, vrhunskim međunarodnim i regionalnim emisijama i svačijim omiljenim Astro potpisima, uvereni smo da će Viu ojačati poziciju Astro-a kao zabavne destinacije za Malezijce svojom obimnom korejskom dramom i originalnim serijama.”

Janice Lee, izvršna direktorica Viu-a i generalna direktorica PCCW Media Group, rekla je: “Oduševljeni smo što možemo pokrenuti ovo dublje partnerstvo sa kompanijom Astro koje će naš sadržaj učiniti dostupnim široj publici putem više dodirnih tačaka u Maleziji. Sa širokim dometom i bazom klijenata kompanije Astro i stalnom posvećenošću Viu-a sadržaju za malezijsku publiku, ovo partnerstvo je kamen temeljac za unapređenje rasta korisnika i povećanje angažovanja za obe usluge. Radujemo se što će pretplatnici Astro-a postati novi Viu-ers koji će uživati u našim naslovima iz cijele Azije, sa dramama kao što su trenutni trending Viu Original Malezijski Nenek Bongkok Tiga za Viu Original Korea’s Taxi Driver 2 i Delivery Man.”

Ovaj uzbudljivi dodatak Astro-u proširuje svoju snažnu liniju streaming aplikacija, uključujući Netflix, Disney+ Hotstar, HBO GO, iQIYI, BBC Player, TVBAnywhere+ i beIn sports connect. Sa ciljem da donese više zabave iz celog sveta kako bi naši kupci mogli da uživaju, Astro će uskoro predstaviti i Zee5 i još mnogo toga na našu platformu.

Astro korisnici mogu početi strimovati sve svoje omiljene emisije na Viu otvaranjem aplikacije na svom Ultra Boxu. Pored toga, da biste uživali u Viu na veb lokaciji i mobilnoj aplikaciji, kliknite na “Pair Account” i pratite korake na ekranu da biste se prijavili sa postojećim ID-om ili kreirali novi osnovni ID i uparite svoj nalog sa vašim Ultra Box-om. Sada možete uživati u Viu na svim svojim uređajima!

Viu Premium košta 14,90 RM mesečno (RRP). Astro korisnici mogu nastaviti da pristupaju Viu Premium dodavanjem u svoju pretplatu na ekskluzivnu ponudu nakon 8. juna 2023. godine. Ne-Ultra Box korisnici koji žele da otkupe ovu besplatnu probnu verziju mogu se nadograditi na Ultra Box kontaktiranjem našeg Centra za korisničku podršku na 03-9543 3838.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top