skip to Main Content
Vivacom osigurava Tier 4 certifikaciju
Vivacom-osigurava-tier-4-certifikaciju

Napisao

Svjetska udruga za teleport (WTA), nakon nedavne revizije objekta.

Razina 4 je najviša moguća potvrda u području teleportacijskih usluga i satelitsku stanicu svrstava među najmodernije objekte tog tipa u svijetu. Samo 19 teleporti, uključujući stanicu Plana Earth, trenutno posjeduju Tier 4 certifikat.

Od prethodne revizije, Vivacom se fokusirao na razvoj usluga za poslovne klijente, a sada zemaljska stanica emituje četiri DTH platforme sa više od 400 TV kanali za istočnu Evropu i Afriku.

Komentarišući razvoj, Vladimir Rangelov, vivi menadžer Vivacom servisa za emitiranje, rekao je: „Mi ponosni smo što je Vivacom pokazao najviše standarde u kvaliteti satelitskih usluga, kako ih je definirala WTA. Temeljita revizija koju su izvršili WTA i sertifikacija Tier 4 potvrđuje profesionalnost našeg rada i našu predanost tome da budemo najbolji ”.

Robert Bell, izvršni direktor WTA, dodao: „Ponovnom certifikacijom Vivacom Teleporta na nivou 4 WTA postiže najvažniji cilj programa certifikacije-ne samo mjerenje faktora koji doprinose visokom kvalitetu usluge, već i motiviranje poboljšanja. Radujemo se što ćemo pomoći drugim operaterima teleporta da podignu kvalitetu svojih objekata i procedura kako bi bolje služili svojim klijentima i razvijali svoje poslovanje. ”

Vezano

40

Vezani članci

Back To Top
Search