Skip to content

wedotv lansira FAST usluge na satelitu s Eutelsatom

Wedotv-QA-image-V2

wedotv lansira FAST platformu na Eutelsatovim satelitima HOTBIRD za publiku u Italiji

PARIZ — Global AVOD i FAST channel programer i distributer wedotv proširuje svoju strategiju distribucije kako bi uključio satelitske platforme, lansiranjem nove wedotv FAST kanalne platforme za publiku u Italiji putem Eutelsatovih satelita HOTBIRD, na 13° istočno. Kroz ovo lansiranje, wedotv će moći da poboljša i proširi svoj trenutni domet širom Italije na veću publiku povezanih televizora, kao i da dopre do nove publike nepovezanih TV gledalaca.

Počevši od ovog mjeseca, wedotv će dodati liniju od 30 FAST kanala, uključujući vlastite vlasničke FAST kanale, wedo filmove, velike priče i wedo sportove. Gledaoci sa povezanim televizorom takođe će moći da gledaju AVOD sadržaj putem wedotv-a putem HbbTV aplikacije, koja je dostupna putem ugrađene veze. Ovo će omogućiti gledaocima da se prebacuju između linearnog kanala i sadržaja za strimovanje.

Ovaj klijentski orijentisan, tehnološki agnostički pristup, koristeći satelitsku distribuciju za isporuku internet sadržaja, omogućava vedotv-u da proširi domet svog FAST izvornog sadržaja na publiku u teško dostupnim područjima izvan zemaljskih mreža. HOTBIRD sateliti su referentni video kvart za publiku u Italiji.

“Kroz naše partnerstvo sa Eutelsat-om, stvaramo novu teritoriju u distribuciji FAST kanala; Širenje dometa usluga koje je OTT isporučivao na tradicionalne distributivne platforme putem HbbTV tehnologije i dodatno zamagljujući linije pojma linearne televizije,” rekao je Philipp Rotermund, izvršni direktor Wedotv-a. “Na kraju, cilj kompanije Wedotv je da svojim potrošačima pruži besprekorno i pogodno iskustvo gledanja, gde god da se nalaze, i ovo je još jedan korak ka tome da to i urade.”

Laurence Delpy, generalni direktor Eutelsat-ove Video Business Unit je dodao: “Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu Wedotv-u, našoj prvoj platformi FAST kanala, u naš vodeći HOTBIRD video komšiluk. Lansiranje wedotv-a na HOTBIRD-u naglašava važnost satelita za donošenje novih vrsta sadržaja publici gdje god da se nalaze. Širenjem svoje strategije i uključivanjem satelitske distribucije u svoj poslovni model, Wedotv sada može doprijeti do publike u domovima izvan zemaljskih mreža, sa isplativim, održivim i visokokvalitetnim rješenjem za distribuciju video zapisa.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept