WildEarth HD lansira nešifrovane probne emisije na Astra 28.2° East

wildearth-hd-lansira-nesifrovane-probne-emisije-na-astra-28.2°-east

Na satelitu Astra 180,2° East, dokumentarni kanal “WildEarth HD” počeo je nešifriranim testnim prijenosima. Program je otišao pod identifikator 51118 na frekvenciji 11. 171 H, SR , FEC 5/6, DVB-S – QPSK na zraku.

Prenosi se putem britanskog spot snopa, čiji je signal teško dobiti izvan Velike Britanije. U Njemačkoj se odašiljač prima na krajnjem zapadu sa konvencionalnim satelitskim ogledalom (od 33 cm). U istočnoj Njemačkoj potrebna je zdjela od 180 cm.

Kanal na engleskom jeziku obično je dostupan putem aplikacija putem Google Play i iOS, Amazon FireTV, ROKU, LG ContentStore za pametne televizore i različitih streaming platformi. Informacije su dostupne ovdje.

WildEarth tvrdi da je non-stop TV kanal koji doseže 5 miliona ljudi širom svijeta svakog mjeseca. Pruža mogućnost za imerzivna iskustva prirode koja pozitivno utiču na vaše blagostanje.

Misija stanice je da poveže ljude sa prirodom, što bi zauzvrat trebalo da ih podstakne da je očuvaju. Kreatori kanala veruju da se očuvanje ne odnosi na recitovanje činjenica o globalnom zagrevanju i krivolovstvu, već na pomaganje ljudima da se zaljube u divljinu povezujući je sa njom.

www.wildearth.tv

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top