WildEarth HD nazad na Astru 28.2° East

wildearth-hd-nazad-na-astru-28.2°-east

Dokumentarni kanal “WildEarth HD” nastavio je testiranje satelitskog prijenosa na britanskom spot snopu putem Astre 28,2° istočno nakon pauze s poboljšanom rezolucijom slike. Navodno će kanal kasnije ponuditi britanski pay-TV provajder Sky.

Testovi su besplatni za vazduh. Originalni testovi, koji su se prikazivali od decembra 2022. do sredine februara, imali su rezoluciju slike od 1280 × 720 piksela. Sada odašiljač emituje svoj signal u rezoluciji od 1920 × 1080.

Kanal se emitira nešifrirano pod identifikatorom 51118 na frekvenciji 11.171 H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S – QPSK.

Kanal na engleskom jeziku obično je dostupan putem aplikacija putem Google Play i iOS, Amazon Fire TV, ROKU, LG ContentStore i Samsung TV Plus za pametne televizore, kao i putem različitih streaming platformi. Informacije se mogu naći ovde.

O Divljoj Zemlji

WildEarth tvrdi da je non-stop TV kanal koji doseže 5 miliona ljudi širom svijeta svakog mjeseca. Pruža mogućnost za imerzivna iskustva prirode koja pozitivno utiču na vaše blagostanje.

Misija stanice je da poveže ljude sa prirodom, što bi zauzvrat trebalo da ih podstakne da je očuvaju. Kreatori kanala veruju da se očuvanje ne odnosi na recitovanje činjenica o globalnom zagrevanju i krivolovstvu, već na pomaganje ljudima da se zaljube u divljinu povezujući je sa njom.

www.wildearth.tv

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top