skip to Main Content
WildEarth HD nazad na Astru 28.2° East
Wildearth-hd-nazad-na-astru-28.2°-east

Dokumentarni kanal “WildEarth HD” nastavio je testiranje satelitskog prijenosa na britanskom spot snopu putem Astre 28,2° istočno nakon pauze s poboljšanom rezolucijom slike. Navodno će kanal kasnije ponuditi britanski pay-TV provajder Sky.

Testovi su besplatni za vazduh. Originalni testovi, koji su se prikazivali od decembra 2022. do sredine februara, imali su rezoluciju slike od 1280 × 720 piksela. Sada odašiljač emituje svoj signal u rezoluciji od 1920 × 1080.

Kanal se emitira nešifrirano pod identifikatorom 51118 na frekvenciji 11.171 H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S – QPSK.

Kanal na engleskom jeziku obično je dostupan putem aplikacija putem Google Play i iOS, Amazon Fire TV, ROKU, LG ContentStore i Samsung TV Plus za pametne televizore, kao i putem različitih streaming platformi. Informacije se mogu naći ovde.

O Divljoj Zemlji

WildEarth tvrdi da je non-stop TV kanal koji doseže 5 miliona ljudi širom svijeta svakog mjeseca. Pruža mogućnost za imerzivna iskustva prirode koja pozitivno utiču na vaše blagostanje.

Misija stanice je da poveže ljude sa prirodom, što bi zauzvrat trebalo da ih podstakne da je očuvaju. Kreatori kanala veruju da se očuvanje ne odnosi na recitovanje činjenica o globalnom zagrevanju i krivolovstvu, već na pomaganje ljudima da se zaljube u divljinu povezujući je sa njom.

www.wildearth.tv

98

Vezani članci

nilesat-objavio-dividendu

Nilesat isplatio dividendu

Satelitski operater Nilesat sa sjedištem u Kairu objavio je isplatu novčane dividende u iznosu od 0,45 dolara po dionici. Isplata...

kanada-investira-u-mda

Kanada investira u MDA

Kanadska vlada će uložiti 1,2 milijarde kanadskih dolara (0,81 milijardi evra) u svemirsku robotiku i satelitski biznis MDA (bivši Macdonald,...

Back To Top
Search