XPLORE, Hip Trips i One TERRA sada su dostupni putem ASTRA satelita od marta

xplore,-hip-trips-i-one-terra-sada-su-dostupni-putem-astra-satelita-od-marta

Od 1. marta, SES Nemačka i vlasnička medijska kompanija HIGH VIEW proširuju svoje partnerstvo sa još tri kanala: sa XPLORE, Hip Trips i One TERRA, ljubitelji avantura mogu da se urone u uzbudljive dokumentarce. Tri kanala će se emitovati preko satelita ASTRA 19,2° istočno.

O novim kanalima:

XPLORE prikazuje dokumentarce o putovanjima i izvještaje o ljudima i regijama te nudi praktične savjete i informacije o putovanjima. Ovdje su istražena najljepša mjesta na svijetu, od spektakularnih prirodnih lokaliteta do metropola svijeta.

Hip Trips nudi uzbudljive izvještaje o turnejama, bilo motociklom, vlakom, automobilom, brodom, kanuom ili biciklom. Svjetski putnici, avanturisti i odvažni dugotrajni putnici izvještavaju o svojim rizičnim putovanjima, ekstremnim avanturama i izvanrednim rutama.

Jedna TERRA Prikazuje neobične priče i susrete. Kanal predstavlja uzbudljiv život i svakodnevni život izuzetnih ljudi širom sveta. Dokumentuje putovanja, rituale i festivale sa ljudima iz celog sveta, kao i živopisne priče koje život piše.

Sva tri kanala se mogu besplatno primati za satelitske gledaoce putem ASTRA 19.2° istočno.

Parametri recepcije od XPLORE, Hip Trips i One TERRA:

Orbitalni položaj: 19,2° istočno

Satelit: Astra 1L Tp. 1.118

Frekvencija: 12699,00 MHz, V-pol

Brzina simbola: 23,5 Msym/s

Modulacija: DVB-S2, 8PSK, FEC 3/4

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top