skip to Main Content
XPLORE, Hip Trips i One TERRA sada su dostupni putem ASTRA satelita od marta
Xplore,-hip-trips-i-one-terra-sada-su-dostupni-putem-astra-satelita-od-marta

Od 1. marta, SES Nemačka i vlasnička medijska kompanija HIGH VIEW proširuju svoje partnerstvo sa još tri kanala: sa XPLORE, Hip Trips i One TERRA, ljubitelji avantura mogu da se urone u uzbudljive dokumentarce. Tri kanala će se emitovati preko satelita ASTRA 19,2° istočno.

O novim kanalima:

XPLORE prikazuje dokumentarce o putovanjima i izvještaje o ljudima i regijama te nudi praktične savjete i informacije o putovanjima. Ovdje su istražena najljepša mjesta na svijetu, od spektakularnih prirodnih lokaliteta do metropola svijeta.

Hip Trips nudi uzbudljive izvještaje o turnejama, bilo motociklom, vlakom, automobilom, brodom, kanuom ili biciklom. Svjetski putnici, avanturisti i odvažni dugotrajni putnici izvještavaju o svojim rizičnim putovanjima, ekstremnim avanturama i izvanrednim rutama.

Jedna TERRA Prikazuje neobične priče i susrete. Kanal predstavlja uzbudljiv život i svakodnevni život izuzetnih ljudi širom sveta. Dokumentuje putovanja, rituale i festivale sa ljudima iz celog sveta, kao i živopisne priče koje život piše.

Sva tri kanala se mogu besplatno primati za satelitske gledaoce putem ASTRA 19.2° istočno.

Parametri recepcije od XPLORE, Hip Trips i One TERRA:

Orbitalni položaj: 19,2° istočno

Satelit: Astra 1L Tp. 1.118

Frekvencija: 12699,00 MHz, V-pol

Brzina simbola: 23,5 Msym/s

Modulacija: DVB-S2, 8PSK, FEC 3/4

42

Vezani članci

Back To Top
Search