Yahoo partnerstvo sa DIRECTV oglašavanjem proširuje se tako da uključuje STB podatke

yahoo-partnerstvo-sa-directv-oglasavanjem-prosiruje-se-tako-da-ukljucuje-stb-podatke

Yahoo i DIRECTV Advertising Expand Advanced TV Partnership to Include Set-Top Box Data

  Partnership bridges the gap between linear and digital campaigns to unlock new value for buyers

  NEW YORK — Yahoo today announced an expansion of its partnership with DIRECTV Advertising to include set-top box (STB) protocols. Sa proširenim partnerstvom, korisnici Yahoo-ove platforme na strani potražnje (DSP) sada mogu aktivirati podatke o korišćenju televizora iz miliona DIRECTV domaćinstava kako bi optimizovali planiranje, aktivaciju i merenje digitalnih kampanja preko DIRECTV i ne-DIRECTV inventara. Danas je Yahoo jedini omnichannel DSP koji ima pristup STB podacima DIRECTV Advertisinga.

  Set-top box podaci pružaju informacije iz sekunde u sekundu o gledanju programa i potrošnji TV-a. U pozadini sve fragmentirajućeg medijskog pejzaža, partnerstvo za podatke između Yahoo i DIRECTV Advertising koristi STB podatke za otključavanje nove vrijednosti za kupce, premošćavajući jaz između linearnog i digitalnog – a sve to uz zaštitu privatnosti korisnika.

  “Dodavanje DIRECTV-ovih podataka o linearnoj gledanosti dodaje još jedan raznolik, jedinstven izvor podataka, poboljšavajući kampanje klijenata širom digitalnog pejzaža,” rekla je Elizabeth Herbst-Brady, glavna direktorica prihoda u Yahoou. “Izgradili smo okosnicu podataka sa više izvora za naš napredni TV paket usklađen sa najboljim praksama u industriji koja omogućava trgovcima da planiraju i aktiviraju efikasnije nego ikada u linearnom i povezanom TV inventaru.”

  Ova integracija dodatno pojačava poziciju Yahoo-a kao platforme za napredno TV (ATV) oglašavanje, sa pristupom podacima o linearnoj gledanosti uživo, ali i jedinstvenim i vrednim podacima o gledanju povezane televizije (CTV) direktno od CTV provajdera i izdavača, kao i podacima o automatskom prepoznavanju sadržaja (ACR) provajdera kao što je Inscape, koji snima bilo koji sadržaj koji “pogodi staklo.” Podaci se nadovezuju na Yahoo-ove saglasne podatke prve strane iz direktnih odnosa sa svojim korisnicima na način koji je na prvi način privatnost.

  “DIRECTV Advertising je inovativni lider u isporuci naprednih TV rešenja zasnovanih na podacima za svoje kupce već godinama,” rekla je Amy Leifer, direktorka prodaje oglašavanja DIRECTV-a. “Naši partneri znaju ogromnu vrednost naših set-top box podataka, a proširenje našeg partnerstva sa Yahoo-om nam omogućava da proširimo upotrebu u programskom prostoru. Oduševljeni smo što možemo da prenesemo naše podatke novom skupu kupaca putem Yahoo-ove platforme i dodatno proširimo pristup DIRECTV-ovim besprekornim adresabilnim i CTV ponudama kroz ovo partnerstvo.”

  Ova najava proširuje se na već uspešnu vezu Yahoo i DIRECTV Advertising. Ranije ove godine, Yahoo i DIRECTV najavili su da će zajedno kupcima pružiti besprijekorniji način pristupa adresibilnom TV i streaming inventaru. Dodavanjem DIRECTV Advertising-a, Yahoo je proširio svoju poziciju prvog i jedinog svekanalnog DSP-a koji nudi živ, adresibilan TV inventar programski, omogućavajući oglašivačima da iskoriste

  miliona domaćinstava širom DIRECTV-a, DISH Media i Fiosa. DIRECTV oglašavanje se takođe priključilo Yahoo-ovoj platformi na strani ponude (SSP), čineći njegov inventar striminga dostupnim premijum potražnji širom Yahoo Exchange-a.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top