skip to Main Content
ZEE5 sada dostupan na Astro Ultra i Ulti kutijama
Zee5-sada-dostupan-na-astro-ultra-i-ulti-kutijama

ZEE5 i Viu sada dostupni na Astro Ultra i Ulti kutijama

KUALA LUMPUR — Kao dio New Astro Experiencea, uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu ZEE5 i Viu u Ultra i Ulti kutije kako bismo donijeli više globalne zabave u domove i uređaje naših korisnika, proširujući ukupan broj premium streaming aplikacija na našoj platformi na deset. Od danas, Astro korisnici će moći da pristupe obe aplikacije na svom velikom ekranu TV putem Ultra i Ulti Box ili mobilnih uređaja za iskustvo u pokretu.

ZEE5 je najveća svjetska platforma za južnoazijske sadržaje, nudeći širok spektar bolivudskih i holivudskih sadržaja, uključujući originalne značajke, filmove, najomiljenije TV emisije sa kanala Zee Network, kratke serije i priznate predstave na 18 jezika (12 indijskih i 6 međunarodnih jezika), uključujući hindi, tamilski, bengalski, pandžabi i druge, što ga čini savršenom destinacijom za strastvene ljubitelje indijske i južnoazijske zabave.

ZEE5 streaming na Astro STBs grafici

Za ekskluzivni sadržaj i iskustvo bez oglasa, korisnici Astro-a mogu dodati ZEE5 premiju na svoju pretplatu samo za RM10.60/mjesec (RRP RM14.90) kako bi počeli strimovati sve svoje omiljene emisije kao što je tamilska drama u režiji popularnog filmaša R. Kannana, Velika indijska kuhinja; romantična komedija, ljubav srednje klase; Kanjoos Makhichoos će biti posljednji filmski nastup komičara Raju Srivastava i United Kacche u kojem glume Sunil Grover, Sapna Pabbi i Nikhil Vijay.

Trenutno Astro-ova premium linija aplikacija za streaming uključuje BBC Player, beIn sports connect, Disney+ Hotstar, HBO GO, iQIYI, Netflix, TVBAnywhere+, Viu, ZEE5 i našu vlastitu aplikaciju Astro GO koja je besplatna za sve korisnike.

Uz dodatak Viu na Ulti Box-u, svi kupci sa Ulti Box-om mogu početi besplatno da strimuju Viu Premium do 8. juna 2023. godine na svojoj Box, Viu veb lokaciji ili mobilnoj aplikaciji Viu i uživaju u emisijama kao što su Nenek Bongkok Tiga, Taxi Driver 2, The Secret Romantic Guesthouse i Royal Doctor. Jednostavno otvorite aplikaciju na početnoj stranici kutije i počnite strimovati sve svoje omiljene emisije.

Da biste pristupili aplikaciji ‘ZEE5’ na Ultra/Ulti kutiji, pritisnite ‘Home’ na daljinskom upravljaču Astro i izaberite aplikaciju ispod šine ‘Apps’. Pratite korake na ekranu da biste uparili svoj nalog sa vašim okvirom skeniranjem QR koda i prijavljivanjem na vaš ZEE5 nalog. Kada završite, imaćete pristup hiljadama sadržaja na dohvat ruke!

42

Vezani članci

turksat-jaca-veze-sa-afrikom

Türksat jača veze sa Afrikom

Türksat je potpisao memorandum o saradnji sa Crystal TV-om, koji emituje sa svog satelita Türksat 4A u Gani. U saopštenju...

uspjesno-lansiran-satelit-arabsat-badr-8

Uspješno lansiran satelit Arabsat Badr-8

Arabsat Badr-8 uspješno lansiran: s Airbusovim inovativnim optičkim komunikacijskim korisnim opterećenjem TELEO TOULOUSE — The Airbusov satelit Arabsat Badr-8 Lansiran...

Back To Top
Search