skip to Main Content
SES produžava partnerstvo Televisionklub
Ses-produzava-partnerstvo-televisionklub

Autor

Sretna afroamerička porodica koja gleda televiziju i jesti kokice

Njemačke TV kanale i dalje će nuditi Satelio u Namibiji i Deukom u Južnoj Africi.

Slijedi petica -proširenje godine na sporazum između SES-a i Deutscher Televisionklub Betriebs, operatera Satelio-a i Deukom-a, za upotrebu SES-ovog ključnog orbitalnog položaja na 5 stepeni istočno. Uz produženje, Televisionklub će nadograditi na puni transponder na Astri 4A kako bi služio svojim kupcima širom podsaharske Afrike, s fokusom na Namibiju i Južnu Afriku. Ova obnova i proširenje kapaciteta na Astri 4A omogućit će platformi da ponudi više HD kanala i zabavnog sadržaja za svoju publiku.

Komentirajući razvoj, Damir Krilčić, izvršni direktor u Televisionklubu, rekao je: „Ovaj ugovor o obnavljanju i proširenju kapaciteta dokaz je našeg zadovoljstva uslugom koju pruža SES. U posljednjih pet godina vidjeli smo kako su nam omogućili da pouzdano proširimo svoj doseg na više TV publike širom Afrike. Kako nastavljamo rasti svoje poslovanje sa kvalitetnijim sadržajem i sadržajem visoke definicije, okrećemo se suradnji sa SES-om kako bismo povećali gledanost svoje televizije na 5 stepeni istočno ”.

The potpisan je originalni petogodišnji ugovor sa SES-om 2015. Clint Brown, potpredsjednik, prodaja i razvoj tržišta SES Video Africa, dodao je: Ovaj novi višegodišnji ugovor s Televisionklubom potvrđuje njihovo povjerenje u nas kao snažnog, pouzdanog partnera i drago nam je što ih podržavamo kako bi se mogli nastaviti fokusirati na pružajući izvanrednu uslugu svojoj zajednici njemačkog govornog područja u subsaharskoj Africi.

„Satelit i dalje igra važnu ulogu za TV distribuciju u Africi jer je to najveći trošak -efikasan način za dosezanje masa “.

Povezano

Vezani članci

rt-de-ponovo-na-satelitu-eutelsat-16e

RT DE ponovo na satelitu Eutelsat 16E

Nakon kratke pauze, ruski informativni kanal RT DE (RT auf Deutsch)opet je dostupan na satelitu Eutelsat 16A(16E).Kanal emituje na  originalnim...

Back To Top
×Close search
Search