skip to Main Content
Srpski Yettel pojačava sportsku ponudu

Mobilni operater Yettel u vlasništvu PPF grupe značajno je dodao sportski sadržaj koji nudi Hipernet TV.

Svi Arena Sport kanali sada su dio svakog Hipernet paketa. Osim Premijer lige, nude Seriju A, La Ligu, Ligu Evrope i Super ligu Srbije. Osim toga, najbolja košarkaška takmičenja, poput NBA i ABA lige, dostupna su na Arena Sports. Eurosport, koji je uspostavljen kao dom biciklizma, Grand Slam tenisa, zimskih sportova i Olimpijskih igara, sada nudi i Hipernet TV.

Osvrćući se na razvoj, Nenad Hasura, direktor segmenta fiksnih i digitalnih usluga u Yettelu, rekao je: „Hipernet TV nudi sve vrhunske sportske sadržaje na jednom mestu, povoljno organizovane po sportovima i takmičenjima/ligama. Hipernet TV je idealna kombinacija sa Hipernet brzim optičkim internetom. Nudimo i Hipernet TV kao zaseban servis, koji se može gledati samostalno, bez obzira gde se nalazite u Srbiji. Jedini preduslov je da korisnik ima internet vezu, bez obzira na tehnologiju i operatera. Na ovaj način u okviru ponude Hiperneta moguće je izabrati kombinaciju optičkog interneta i digitalne televizije, ali i samo jednu od ovih usluga pojedinačno”.

Broadband TV News napominje da je Yettel do marta ove godine bio poznat kao Telenor Srbija. Nudi usluge za skoro 3 miliona korisnika u zemlji, a na tržište fiksne telefonije ušao je 2021. godine lansiranjem interaktivne i digitalne TV usluge Hipernet TV.

Vezani članci

Huawei predstavio novitete u Beogradu

Huawei predstavio novitete u Beogradu

Na jučerašnjem regionalnom događaju Belexpocentra u Beogradu lansiran je niz novih visokotehnoloških Huawei uređaja. Kompanija Huawei je predstavila novi pametni...

Back To Top
Search