skip to Main Content
Sve su jeftiniji! Procurile cijene za nadolazeće Samsungove savitljive telefone!
Sve-su-jeftiniji!-procurile-cijene-za-nadolazece-samsungove-savitljive-telefone!

Poznati leaker Evan Blass je na svom Twitter profilu otkrio nove informacije o nadolazećim Samsungovim uređajima. Tu su novi renderi, cijene za Galaxy Watch4 i, možda najbitnije, cijene za Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3!

Prvi na redu su novi Galaxy Z Flip3 telefoni. Sudeći prema Evanu, početna cijena 1099 EURA! Iako je do daleko od niske cijene, ovo pokazuje jasan trend prema dolje kada su u pitanju cijene savitljivih telefona. I dok je za naše to uvjete još uvijek pretjerano, u bogatim zemljama ovo znači da su savitljivi telefoni sve bliže mainstreamu.

Čak je i Galaxy Z Fold 3 znatno jeftiniji nego prvi Galaxy Fold (koji je bio debelo iznad 2000 EURA). Tako će se Galaxy Z Fold 3 prodavati već od 1899 EUR, i to u varijanti s 256 GB interne memorije. Varijanta s 512 GB memorije će biti 1999 EUR. Opet, daleko je to od niske cijene, ali je bitno da svakom novom generacijom cijene polako idu prema dolje.

Što se tiče rendera, tu imamo priliku vidjeti Galaxy Z Flip3 u svim bojama (slike iznad).

Evan Blass je otkrio cijene i za nadolazeće Galaxy Watch 4 classic satove. Galaxy Watch 4 Classic će biti 379 EUR (40mm) tj. 409 EUR (44mm). Tu je i cijena za Galaxy Buds 2 slušalice koje će biti 159 EUR!

Podsjećamo, novi Samsungovi savitljivi telefoni, Galaxy Watch 4 serija i Galaxy Buds 2 slušalice ,službeno će biti predstavljeni 11.08.2021.bajtbox.com

Vezani članci

Back To Top
×Close search
Search