BH Telecom iz ponude povlači L.net uslugu

BH Telecom je putem svoje web stranice obavijestio korisnike da od 3.jula 2022. povlači L.net uslugu iz redovne ponude u Isteklu ponudu, čime prestaje i daljnja prodaja L.net paketa novim korisnicima.

Postojeći korisnici nastavljaju koristiti svoje L.net pakete pod gotovo identičnim uslovima i nakon 3.jula, na neodređeni period.

S obzirom da u ponudi BH Telecoma postoje paketi slični L.net paketima koji se ukidaju,  NetFlat-Go i NetPhone-Go paketi, korisnicima se nudi prelazak na ove pakete, uz značajne povoljnosti.

Oni imaju pravo na besplatan pristup „Go“ paketima, a dodjeljuje im se i popust od 50% na iznos mjesečne pretplate NetFlat-Go i NetPhone-Go paketa u periodu od 12 mjeseci, ukoliko zaključe obavezni ugovorni  odnos na 24 mjeseca.

Ova posebna ponuda vrijedi samo za L.net korisnike iz Isteklih ponuda koji pređu na NetFlat-Go i NetPhone-Go pakete.

Korisnici L.net paketa koji potpišu ugovor za korištenje NetFlat-Go paketa, za koji je redovna cijena mjesečne pretplate 35 KM, plaćaće tokom 12 mjeseci pretplatu od 17,50 KM mjesečno i za godinu ostvariti uštedu od 210 KM.

Korisnici L.net paketa koji potpišu ugovor za korištenje NetPhone-Go paketa, za koji je redovna cijena mjesečne pretplate 48 KM, plaćaće tokom 12 mjeseci pretplatu od 24 KM mjesečno, te za godinu ostvariti uštedu od 288 KM.

Promjena sa L.net paketa na NetFlat-Go ili NetPhone-Go paket se realizuje kao raskid ugovora za L.net uslugu i zaključenje novog ugovora za NetFlat-Go ili NetPhone-Go paket.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top