Skip to content

BH Telecom predstavio novi korporativni TV spot: „Priča koja nema kraj…“

Prica-koja-nema-kraj-800x600-1

Nakon uspješnih korporativnih i društveno odgovornih priča, BH Telecom je predstavio novi TV spot „Priča koja nema kraj…“!

U fokusu nove korporativne priče je emotivna pjesma prema jednoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini, zemlji koja se voli, zemlji naših djedova i pradjedova, zemlji koja živi i živjet će vjekov’ma, zemlji susreta istočne i zapadne civilizacije, zemlji sa bogatom i različitom kulturom, narodima, nepreglednom prirodom…

Ukratko – spot govori o jednoj domovini koju imamo i bezbroj je razloga da je čuvamo!

Glavne zvijezde spota su: nekadašnji kapiten bh. nogometne reprezentacije Sergej Barbarez, Lana Pudar, plivačko čudo iz Mostara, sjajna biciklistkinja Lejla Njemčević i proslavljeni bh. režiser Srđan Vuletić, uz pratnju veličanstvenog hora Udruženje muzičke omladine “Omladinski hor Zenica”.

Spot je obiljezio Sergej Barbarez Official koji je zaštitno lice BH Telecoma, istinski Bosanac, uspješan i principijelan fudbaler, vrhunski profesionalac. Barbarez, kao predvodnik svih učesnika u spotu, je još jednom pokazao svu svoju fantastičnost i svestranost. Sergeja možda ne znaju toliko mlađe generacije, ali ga odlično poznajemo mi koji pamtimo svako obilježavanje Dana nezavisnosti, pamtimo njegovu ključnu ulogu i divimo se hrabrim izjavama i čvrstim principima. Pored Sergeja, tu su jos i Lejla Njemčević i Lana Pudar koje su sinonim za trud, vjeru, ljubav, mladost i nadu da će se ova zemlja izdići iznad politikanstva i kreirati sistem da nevjerovatni talenti ponosno nose zastavu svoje zemlje. Srđan Vuletić je predstavnik bh. filmske industrije koju je BH Telecom bukvalno „podigao“ zadnjih nekoliko godina, pretvarajući Sarajevo u veliki filmski studio, omogućivši novim generacijama da od kolosa stiču znanja iz produkcije.

Spot promoviše i samo djelić prirodnih ljepota BiH od kojih zastaje dah.

Ovo je samo još jedna pozitivna i motivirajuća priča, koja će, nadamo se, izazvati bar trunku snažne emocije kod svih vas koji osjećate jednu jedinu i prkosnu Bosnu i Hercegovinu, ističu iz BH Telecoma.

Novi promo video BH Telecoma pogledajte u nastavku.

 

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept