skip to Main Content
ERONET: Na 4G mrežu za samo 1 KM

Prošlo je prilično vremena od uvođenja 4G mreže u BiH, no mnogim korisnicima još nisu najjasnije prednosti te mreže u odnosu na 3G mrežu, pa iz tog razloga možda oklijevaju zamijeniti svoje SIM kartice novima

Ako bismo izdvojili par ključnih prednosti koje bi vas mogle potaknuti da napokon napravite ovaj značajan tehnološki korak i pređete na 4G, evo najznačajnijih:

  • Do deset puta veća brzina u odnosu na 3G

Ne morate više čekati da se pokrene vaš omiljeni YouTube video ili učita složena aplikacija. Sadržaj od 1GB se učitava za manje od jedne minute, tako da možete uživati u svakom streaming servisu (filmovima, glazbi, čitanju, učenju, gamingu…).

  • Stabilniji Internet u pokretu

Kakav god posao obavljali izvan ureda, 4G Internet je tu da se posao obavi bez poteškoća. Napokon možete brzo i bez problema učitati onu veliku datoteku koju vam je kolega poslao e-mailom ili uploadati video i gomilu fotografija po puno većim brzinama nego inače.

  • Velika razlika u kvaliteti i brzini videopoziva

Uživajte u razgovorima s vašom rodbinom u inozemstvu na isti način kao što i oni uživaju razgovarajući s vama, koristeći istu tehnologiju. Skype, Zoom, Whatsapp i Facetime videopozivi nikad nisu bili bolji, bez zastajkivanja i mutnih lica.

Kako biste mogli uživati u svim prednostima 4G mreže, morat ćete zamijeniti vašu postojeću SIM karticu.

HT ERONET je zato, u razdoblju od 1. 7. do 31. 8. 2021. omogućio zamjenu SIM kartica po promotivnoj cijeni od samo 1 KM.

Odvažite se, pridružite se milijunima korisnika s 4G mrežom i otkrijte prednosti znatno brže i kvalitetnije komunikacije. Vaši mobiteli su odavno spremni.

HT Eronet Press

36

Vezani članci

Back To Top
Search