Slijedi završna faza implementacije 4G i 4G plus mobilne mreže
HT Mostar i Ericsson Nikola Tesla potpisali ugovore vrijedne 14,5 mil KM

HT Mostar i Ericsson Nikola Tesla potpisali su u četvrtak u Mostaru nove ugovore vrijedne više od 14,5 mil KM za nadogradnju i proširenje LTE RAN mreže te proširenje transmisijske mreže ovog operatora kojima se nastavlja višegodišnja uspješna saradnja dviju kompanija.
Ugovore su potpisali predsjednik Uprave HT-a Mostar, Vilim Primorac i predsjednica Ericssona Nikole Tesle, Gordana Kovačević.

Vilim Primorac je naglasio da su sa svojim dugogodišnjim pouzdanim partnerom, kompanijom Ericsson Nikola Tesla, ugovorili završnu fazu projekta implementacije 4G/4G+ mobilne mreže, poštujući najviše sigurnosne standarde.

Temeljem ovih ugovora povećat ćemo pokrivenost i kapacitete te našim korisnicima pružiti veće brzine i bolje korisničko iskustvo na putu prema 5G. Kao predvodnik digitalizacije u Bosni i Hercegovini nastavljamo ići ukorak s razvojem i ulaganjem u učinkovitu mobilnu infrastrukturu najviših performansi i kvalitete. Time stvaramo preduvjete za daljnju digitalnu transformaciju našeg društva i gospodarstva – rekao je Primorac, prenosi portal BiznisInfo.

Gordana Kovačević je istaknula zadovoljstvo sklapanjem novih ugovora.

– Zahvaljujem našem partneru na ukazanom povjerenju u nastavku uspješne dugogodišnje suradnje u proširenju i izgradnji mobilne mreže HT-a Mostar. Najnovija tehnološka rješenja koja će zajedničkim timskim radom implementirati stručnjaci Ericssona Nikole Tesle i HT-a Mostar doprinijet će kvaliteti usluga u mobilnoj mreži našeg kupca, kao i zadovoljstvu korisnika. Potpisivanjem dodatno osnažujemo naše partnerstvo koje je utemeljeno na tehnološkom liderstvu i visokoj kvaliteti isporuka – zaključila je Kovačević.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top