skip to Main Content
Galaxy Unpacked zakazan za 1. veljače. Očekuje nas predstavljanje Galaxy S23 serije
Galaxy-unpacked-zakazan-za-1-veljace.-ocekuje-nas-predstavljanje-galaxy-s23-serije


Nakon što je otkriven izgled i druge informacije o Samsung Galaxy S23 uređajima, korejski proizvođač pametnih telefona otkrio je datum predstavljanja uređaja. Kako je potvrđeno iz Samsunga, Galaxy Unpacked događaj će se održati 1. veljače 2023. godine.

Samsung Galaxy S23

Tijekom Galaxy Unpacked događaja očekujemo vidjeti uređaje iz Galaxy S23 serije – Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra. Galaxy S23 serija trebala bi biti opremljena novim Snapdragon 8 Gen 2 čipom, 8/12 GB LPDDR5x RAM-a, minimalno 128 GB UFS 4.0 interne memorije, 200 MP glavnim senzorom kamere (Ultra model) i Androidom 13.

Galaxy Unpacked događaj će se održati u Masonic Auditoriumu (San Francisco) 1. veljače u 19h po našem vremenu. Događaj će se prenositi uživo na Samsung.com, Samsung Newsroom i Samsung YouTube kanalu.

Dolazi nova era Galaxy inovacija. Naše su inovacije osmišljene kako bi omogućile nevjerojatne mogućnosti za korisnika već danas, ali i u nadolazećoj budućnosti. Nova Galaxy S serija bit će simbol načina na koji definiramo ultimativno premium iskustvo s kojim podižemo ljestvicu i postavljamo nove, epske standarde.

Pripremite se podijeliti epsko iskustvo!
pcchip.hr

111

Vezani članci

Back To Top
Search