skip to Main Content
Xiaomijev podbrend predstavio je Qin 3 Ultra, pametni telefon za borbu protiv ovisnosti
Xiaomijev-podbrend-predstavio-je-qin-3-ultra,-pametni-telefon-za-borbu-protiv-ovisnosti


Xiaomijev ekosistem brend Duoqin predstavio je Qin 3 Ultra, izuzetno kompaktni pametni telefon s vrlo zanimljivim konceptom. Naime,  napravljen je za rješavanje rastućeg problema ovisnosti o pametnim telefonima, odnosno aplikacijama i društvenim mrežama. Temeljen je na vlastitom prilagođenom Android 12 sučelju i stiže s trgovinom aplikacija u kojoj nema igara, društvenih mreža i aplikacija za kratke videe. Telefon je posebno namijenjen djeci i studentima jer pomaže smanjiti ovisnost o telefonu i poboljšati produktivnost.

Qin 3 Ultra

Qin 3 Ultra ima 5,02-inčni HD+ zaslon s rupicom za selfie kameru od 5 MP. Sadrži MediaTek G99 čipset, uparen s 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Na zadnjoj strani telefona nalazi se glavna kamera od 8 MP i LED blic. Napaja ga baterija kapaciteta 2500 mAh, za koju se tvrdi da može izdržati sedam dana u stanju mirovanja i 9 sati razgovora. Masa je svega 118 grama.

Duoqin Qin 3 Ultra dolazi u crnoj, ružičastoj i zlatnoj boji i dostupan je za kupnju u Kini po cijeni od 1599 juana, što je oko 230 dolara.
pcchip.hr

113

Vezani članci

Back To Top
Search