Skip to content

Novo u BH Telecomu – eSIM kartica!

eSIM-web-vijest

BH Telecom je objavio da korisnici od sada mogu koristiti i esim karticu. Virtuala (eSIM) kartica omogućava da bez fizičke SIM kartice koristite prepaid, postpaid ili kombinovane usluge BH Telecom mobilne mreže i zadržite sve dosadašnje mogućnosti svog mobilnog paketa!

eSIM kartica je integrisana u vaš uređaj, sadrži sve podatke kao i klasična SIM kartica, te je jednostavnija za korištenje.

Uz eSIM imate mogućnost instalacije i korišćenja više različitih mobilnih paketa na istom uređaju, pri čemu maksimalan broj zavisi od uređaja koji se koristi.

eSIM omogućava korištenje poslovnog i privatnog broja u jednom uređaju, različitih postpaid i prepaid mobilnih paketa ili postpaid paketa za mobilni internet.

Nova eSIM kartica je dostupna i za kupovinu korisnicima iz inostranstva putem webshopa BH Telecoma što će osigurati da budete spremni koristiti mobilne usluge čim dođete u Bosnu i Hercegovinu.

Instalacija putem QR ili aktivacijskog koda

Nakon kupovine eSIM-a biće vam isporučen QR kod na email.

Nova eSIM kartica se instalira skeniranjem QR koda ili ručnim unošenjem aktivacijskog koda kroz podešavanja na samom uređaju.

eSIM sa odgovarajućim tarifnim paketom preuzećete na uređaj kada potvrdite saglasnost da se podaci o vašem profilu preuzmu na telefon.

Prilikom instalacije ili brisanja profila potrebno je da budete povezani na WiFi mrežu.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept