Samsung potvrdio datum lansiranja Galaxy S23 mobitela

Nakon niza curenja informacija i glasina oko mobitela serije Galaxy S23, Samsung je potvrdio datum lansiranja Galaxy S23. Kompanija je otkrila informacije putem svoje web stranice i prilično je zagarantovano da će južnokorejska firma lansirati Galaxy S23 na događaju Galaxy Unpacked 2023.

Prema Samsungovoj web stranici za kolumbijsko tržište, sljedeći događaj Galaxy Unpacked će se održati 1. februara 2023. Slogan događaja glasi: “Epski trenuci dolaze”. Promotivna slika također otkriva tri stražnje kamere serije Galaxy S23, sa pojedinačnim prstenovima oko sebe, slično onome što smo vidjeli na renderima koji su procurili.

Prema prethodnim izvještajima, Galaxy S23 serija bi mogla biti u prodaji do druge sedmice februara 2023. Samsung možda neće povećati cijene svojih novih telefona u odnosu na Galaxy S22 seriju. Međutim, ništa se ne može potvrditi dok južnokorejska firma to ne objavi. Kao i obično, Samsungov Galaxy Unpacked događaj bi se prenosio uživo na Samsung.com, Samsung Newsroom i Samsungovom YouTube kanalu.

Očekuje se da će Galaxy S23 serija imati bržu verziju procesora Snapdragon 8 Gen 2, 8GB/12GB LPDDR5X RAM-a i UFS 4.0 skladište. Svi uređaji u liniji – Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra – će pokretati Android 13 iz kutije.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top