SRBIJA: Trstenik, Vrbas i Novi Pazar su GIGA gradovi

Povodom jubilarnih 20 godina poslovanja, SBB kompanija završava najvažniji projekat ove godine – GIGA Srbija, kojim će digitalizovati svih 35 gradova u kojima pruža usluge i omogućiti svojim korisnicima još brži internet kao i EON TV platformu.

Proces digitalizacije je završen u Trsteniku, Vrbasu i Novom Pazaru, čime su su se još tri grada našla na mapi SBB GIGA gradova.

“Srećan sam da najavim da ulazimo u samo finale jednog od naših najvećih projekata, stvaranja GIGA Srbije i ponosan sam na to da smo uspeli u svojoj misiji da digitalno transformišemo našu zemlju. Svi korisnici naših usluga u Novom Pazaru, Trsteniku i Vrbasu od sada zvanično mogu da uživaju u najbrže ocenjenoj internet mreži u zemlji koja je 1. juna postala još brža, kao i našoj EON platformi, najpopulranijoj TV platformi u ovom delu sveta. Nastavljamo da ulažemo u Srbiju, u gradove, zajednice i ljude, uz želju da naši korisnici i dalje budu najzadovoljniji uslugom interneta i televizije,” izjavio je Vladimir Milovanović, direktor mreže prodajnih mesta.

U svim GIGA gradovima SBB korisnici imaju još veću stabilnost servisa, brži internet u EON paketima i pristup zvanično najbržoj i najbolje ocenjenoj internet mreži u zemlji, vrhunski kvalitet SBB digitalne televizije na do tri TV uređaja u kući bez dodatnih troškova ili povećanja pretplate. Korisnicima EON Premium paketa sa internetom, televizijom i telefonijom dostupne su internet brzine do 1 Gbps uz GIGA dodatak.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top