skip to Main Content
SRBIJA: Trstenik, Vrbas i Novi Pazar su GIGA gradovi

Povodom jubilarnih 20 godina poslovanja, SBB kompanija završava najvažniji projekat ove godine – GIGA Srbija, kojim će digitalizovati svih 35 gradova u kojima pruža usluge i omogućiti svojim korisnicima još brži internet kao i EON TV platformu.

Proces digitalizacije je završen u Trsteniku, Vrbasu i Novom Pazaru, čime su su se još tri grada našla na mapi SBB GIGA gradova.

“Srećan sam da najavim da ulazimo u samo finale jednog od naših najvećih projekata, stvaranja GIGA Srbije i ponosan sam na to da smo uspeli u svojoj misiji da digitalno transformišemo našu zemlju. Svi korisnici naših usluga u Novom Pazaru, Trsteniku i Vrbasu od sada zvanično mogu da uživaju u najbrže ocenjenoj internet mreži u zemlji koja je 1. juna postala još brža, kao i našoj EON platformi, najpopulranijoj TV platformi u ovom delu sveta. Nastavljamo da ulažemo u Srbiju, u gradove, zajednice i ljude, uz želju da naši korisnici i dalje budu najzadovoljniji uslugom interneta i televizije,” izjavio je Vladimir Milovanović, direktor mreže prodajnih mesta.

U svim GIGA gradovima SBB korisnici imaju još veću stabilnost servisa, brži internet u EON paketima i pristup zvanično najbržoj i najbolje ocenjenoj internet mreži u zemlji, vrhunski kvalitet SBB digitalne televizije na do tri TV uređaja u kući bez dodatnih troškova ili povećanja pretplate. Korisnicima EON Premium paketa sa internetom, televizijom i telefonijom dostupne su internet brzine do 1 Gbps uz GIGA dodatak.

52

Vezani članci

Back To Top
Search