Skip to content

Telekom Srbija koristi Medallia za unapređenje digitalnog iskustva korisnika

medallia

Medallia, Inc., globalni lider u iskustvu korisnika i zaposlenih, danas je najavila da Telekom Srbija, vodeći provajder interneta, mobilne i fiksne telefonije i multimedijalnih usluga u Srbiji, sada koristi Medallia Digital Suite kako bi poboljšao svoje korisničko iskustvo.

Telekom Srbija posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Austriji i pruža usluge za preko 11 miliona korisnika. Sa više kupaca koji žele da se angažuju na mreži, kompanija je odlučila da odabere jedinstvenu platformu koja bi mogla da transformiše iskustvo digitalnog korisnika.

“Znali smo da će nam Medallia omogućiti da poboljšamo naše korisničko iskustvo tako što ćemo identificirati načine za optimizaciju online putovanja i omogućiti nam da brzo rješavamo probleme, ali smo bili oduševljeni snagom platforme,” rekao je Siniša Arsić, direktor inteligentne automatizacije poslovnih procesa, Telekom Srbija. „Postojalo je toliko poboljšanih područja našeg poslovanja u cijeloj organizaciji kao direktan rezultat timova koji koriste Medallia, od rješenja za mogućnost utjecaja na prihod do poboljšanja digitalnog marketinga. Usvajanje Medallije u našoj organizaciji pomoglo nam je da brzo poboljšamo korisničko iskustvo i ostvarimo veći prihod.”

Medallia je ugrađena u devet različitih postavki, šest web postavki i tri mobilne aplikacije, s planovima za proširenje. Timovi koji koriste uvide iz ovih implementacija za uočavanje problema i poboljšanja poslovanja uključuju:
– Podaci, analitika i uvidi
– Proizvod i korisničko iskustvo
– Omnichannel upravljanje iskustvom
– ICT digitalna rješenja za poslovne korisnike
– Digitalni marketing

Tim za digitalni marketing posebno se oslanja na ove nove uvide o kupcima koje pokreće Medallia kako bi informirao buduće marketinške kampanje. Bogata dubina podataka o ponašanju otvara nove mogućnosti za personalizovane marketinške inicijative, dajući Telekomu Srbija jasnu sliku o tome kako korisnici i potencijalni klijenti stupaju u interakciju sa njihovim brendom.

„Digitalna transformacija koju je Telekom Srbija prošao koristeći Medallia je ojačala celokupno putovanje i iskustvo korisnika“, rekao je Ryszard Regucki, AVP, Medallia. „Stalno vidimo da vodeći brendovi koriste podatke o kupcima kao svoju prvu tačku analize za pokretanje svake vrste inicijativa — od marketinških kampanja do omogućavanja digitalne samoposluživanja. Odnos između Telekoma Srbija i njihovih korisnika nastaviće da se unapređuje i širi korišćenjem Medallia Digital Suite-a.”

Medallia’s Digital Suite pruža najsveobuhvatniji skup podataka u industriji za razumijevanje korisničkog iskustva i kombinuje mjerljive povratne informacije korisnika s potpunim podacima o ponašanju kako bi pomogao organizacijama da razumiju i optimiziraju digitalna iskustva u stvarnom vremenu.

 

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept