Andrija Milošević novo lice UNA televizije: “Dobro veče sa Andrijom” će vam vratiti osmeh na lice

Andrija Milošević ima novi tv angažman, ovoga puta kao voditelj u zabavnoj show emisiji na UNA TV pod nazivom “Dobro veče sa Andrijom”.

Glumac se nakon duže pauze ponovo našao u ulozi voditelja, ovoga puta u svom šou programu “Dobro veče sa Andrijom”, koji se razlikuje od svega što regionalna publika trenutno može da gleda na malim ekranima.

Milošević je u susret novom poslovnom angažmanu otvoreno govorio za emisiju “Una, due, tre” i otkrio šta publika UNA televizije može da očekuje.

“Mnogo toga očekujem, ne u smislu sada to će ne znam šta, nego da će ljudima zaista dati neku lepu energiju, da će da izleči duh i um. Znači mi mnogo da je ovo zaista jedna prilika i da ja lično pokažem ljudima šta im želim, šta im mislim, da možda to i delimično u okviru ove emisije ostvarimo. Malo osmeha, malo ljubavi, malo ljudskosti”, rekao je on.

Svoju novu zabavnu emisiju glumac doživljava kao svoj Sanremo.

“Biće tu i emotivnih priča, ali one će opet biti na jednoj ljudskoj razini. Nisam išao na onu šokantnost ili neku senzaciju, upravo suprotno. Seznacija je upravo u tome što je sve ljudski i iskreno. Mislim da će to zaista biti nešto specifično, nisam video da kod nas ima slična ovakva zabavna emisija. Ne u smislu da su druge loše nego zato što ova ima mnogo segmenata, ja volim da je zovem Sanremo, da je ovo kao moj Sanremo”, rekao je glumac.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top