Nakon 17 godina na OBN-u Maja Munda dobila novi angažman

Poznato TV lice Maja Munda, nakon što je prije dvije godine otišla s televizije OBN, objavila je svoj novi angažman – voditeljica će biti novo lice Hayat televizije.

Vijest je podijeljena na portalu televizije Hayat, a i sama voditeljica otkrila je vijesti na svom Instagram profilu. Munda će se već danas povodom Dana nezavisnosti javiti iz Hayatovog studija, a navedeno je da je za spomenutu televiziju počela raditi početkom februara.

“Jako sam sretna što ću baš na taj dan, poseban za sve nas u BiH, moći pozdraviti gledatelje”, kazala je.

Nakon toga otkrila je kako je u planu novi projekat, a potom i pripreme za kulinarsku emisiju. Upravo je kulinarska emisija “Stol za 4” obilježila njenu dosadašnju karijeru na OBN televiziji.

“Vodila sam nekoliko različitih kulinarskih formata i mislim da me gledaoci vole vidjeti upravo u njima, pa zbog toga, ali i velikoj ljubavi prema hrani i kuhanju općenito, radujem se takvim formatima i na Hayatu”, kazala je Munda najavljujući svoj novi angažman.

Podsjetimo, Maja je u oktobru 2022. godine najavila da nakon 17 godina odlazi s OBN televizije.

“Da, mnogi su iznenađeni, ali jednostavno sam osjetila potrebu za novim izazovom, mislim i da zaslužujem samostalni projekat u kojem mogu biti zanimljiva gledaocima. Dugi niz godina sam provela na OBN televiziji i uvijek će mi biti u najljepšem sjećanju”, kazala je Munda tada za Klix.ba.

U intervjuu za Klix.ba tada je kazala i kako ju je emisija “Stol za 4” obilježila toliko da je zbog nje postala prepoznatljiva u cijeloj zemlji i šire.

“Bila je najdugovječnija emisija tog tipa kod nas, a dugo godina i najgledanija. Počela sam je raditi prije 13 godina i mislim da sam i onu posljednju sezonu radila sa istim žarom i voljom, međutim, prirodno je da želite ići dalje i okušati se u novim izazovima”, kazala je.

Otkrila je da je nakon rođenja djece odlučila da se posveti majčinstvu, ali da je sada došlo vrijeme da se ponovo vrati TV-u.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top