More, romansa i spletke: Serija ‘Skriveno u raju’ stiže na RTL

Već od sljedećeg ponedjeljka, svakim radnim danom u 20.15 sati na RTL-u gledatelji će moći uživati u hvaljenoj slovenskoj seriji ‘Skriveno u raju’.

Uz ljubavne iskre, emocije, dramu i spletke, ova serija za sve generacije, dijelom snimanja na idiličnim istarskim lokacijama, donijet će i dašak sunca, mora, života u kampu i njegovih šarolikih gostiju te pokazati da je ljeto bliže nego što se čini!

Što se dogodi kad turisti stignu u idilični istarski kamp, a svatko od njih, uz kofere, sa sobom donese i brojne želje, tajne, duhove prošlosti i skrivene motive?

Radnja uzbudljive serije ‘Skriveno u raju’, nastale u produkciji slovenskog POP TV-a, odvija se između užurbane Ljubljane i istarskog kampa Paradiso, u koji protagonisti ljeti dolaze u potrazi za opuštanjem i skloništem od gradske vreve.

Između ostalih, na ljetovanje stiže obitelj Steiner, kirurg Edvard i njegov unuk Mark, student medicine. Na prvi pogled čini se da Mark ima sve, zajamčenu uspješnu karijeru u obiteljskoj klinici i lagodan život, ali iza njegovog cinizma i nepristupačnosti, krije se tragičan događaj iz prošlosti koji mu je promijenilo život i prioritete, zbog čega često dolazi u sukob s članovima svoje obitelji.

Tu je i Markova majka Julija, poduzetnica i liječnica iz Ljubljane, gdje vodi obiteljski posao, kliniku koju se trudi svim silama učiniti poznatom i uspješnom. U kampu se nalazi i obitelj Kovač koja godinama posjećuje odmaralište. Kamp je prepun događanja te, iako se naizgled čini da je ispred njih još jedno bezbrižno ljeto, iza kulisa se zbiva prava drama!

Nakon dramatičnog spašavanja, Mark se zbližava s Larom Dolenc, mladom aktivisticom i ekologinjom. Larina prošlost obilježena je tragičnim događajem, u nesreći na moru izgubila je oca sa samo 17 godina. Očeva smrt teško ju je pogodila, ali je morala ostati jaka zbog majke koja i nakon pet godina duboko tuguje. Ljeto u kampu za nju je prilika da radi ono što voli i nakratko zaboravi svakodnevicu.

Od prvih bezbrižnih ljetnih iskrica, među njima se počne rađati ljubav, no rane prošlosti, spletke, zakulisne igrice i brojne tajne otežat će sve i neće im dopustiti da potpuno uživaju u onome što je trebalo biti njihovo ljeto iz snova. Istovremeno, ljubljanska liječnička mafija, čiji je cilj privatizacija zdravstvenog sustava, stvara dodatne komplikacije koje utječu na dio gostiju u kampu…

Glavne uloge Marka i Lare, koji su sjajno dočarali bezbrižne iskre ljetne ljubavi, ponijeli su mladi slovenski glumci Gaja Filač i Matej Zemlić.

U seriji su svoje mjesto našla i trojjica hrvatskih glumaca. Alen Šalinović, član ansambla zagrebačkog HNK i poznato lice domaćih dramskih serija, utjelovio je Hrvoja Hrvatina, vlasnika istarskog kampa Paradiso u koji stižu protagonisti serije.

Ovom druželjubivom i glasnom Istrijanu, njegovi su gosti kao druga obitelj. Uz njega, tu je i mladi perspektivni Makaranin Matino Antunović, koji igra Hrvojeva nećaka Dinu, koji ljeta u kampu provodi od ranog djetinjstva, a vodi i tečaj ronjenja. Odnos njega i Lare prepun je ljubomornih iskrica, a on se neće ustručavati da je proba zauvijek udaljiti od Marka.

U seriji glumi i poznati hrvatski televizijski, filmski i kazališni glumac Aleksandar Cvjetković, u ulozi bogatog hrvatskog biznismena i investitora Damira Šarića. Svoje mjesto u seriji dobila je i talentirana mlada slovenska glumica Zala Đurić, kći Branka Đurića Đure, koju je hrvatska publika imala prilike upoznati u ratnoj drami ‘Šesti autobus’, u kojem je tumačila glavnu ulogu. Zala će utjeloviti Damirovu kći Miju Šarić.

Role su ponijele i velike slovenske glumačke zvijezde kao što su Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Blaž Valič, Mei Rabič, Vesna Pernarčič, Gaber Kristjan Trseglav, Tanja Potočnik i mnogi drugi.

Osim originalne radnje i osebujnih likova, s čijim će se sudbinama, osjećajima i problemima moći poistovjetiti sve generacije, kao i sjajnih glumačkih izvedbi, ovu seriju toliko neodoljivom čine i prepoznatljive istarske lokacije, plaže i prirodne ljepote koje oduzimaju dah i prizivaju ljeto.

Za morsku kulisu produkcijska ekipa odabrala je upravo predivni Novigrad u kojem su proveli stotinjak snimajućih dana, a posebno je zanimljivo kako je kamp u kojem se odvija dio radnje izgrađen i podignut samo za potrebe snimanja!

Pamtljivu uvodnu pjesmu serije izveo je slovenski pjevač Luka Basi, koji je dobro poznat i na hrvatskoj glazbenoj sceni. Osim slovenske verzije, koja na YouTubeu ima više od dva milijuna pregleda, Basi je snimio i hrvatsku verziju pjesme ‘Anđeo i vrag’.

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top