Njemačka serija “Das Boot” će se prikazivati u 8K rezoluciji

Treću sezonu serije “Brod” (Das Boot) gledaoci u Njemačkoj mogu gledati u UHD 8K kvaliteti. To je moguće zahvaljujući saradnji između Samsunga i Sky-a. Nove epizode “Das Boot” u produkciji Bavaria Fiction za Sky premijerno su prikazane u maju, a od jula su prvi put dostupne u 8K rezoluciji za vlasnike Samsung 8K televizora (modeli od 2020. godine), putem Samsung TV Plus aplikacije .

Treća sezona serije “Brod” je veliki događaj u istoriji njemačke televizije: proizvedeno je 10 novih epizoda u izvornoj 8K rezoluciji . Sada su dostupni na Samsung 8K TV modelima od 2020. godine i novijim, putem besplatne aplikacije Samsung TV Plus (usluga nije dostupna u Poljskoj). Za gledanje je potrebna minimalna brzina veze od 40 Mb/s.

„Kao pionir u 8K, Samsung daje značajan doprinos razvoju ove tehnologije i omogućava TV gledaocima da uživaju u kvalitetu slike u najvišoj definiciji“, kaže Mike Henkelmann, direktor marketinga potrošačke elektronike u Samsungu . – U sklopu nove sezone “Das Boot” nudimo prodavcima atraktivne promotivne opcije kako bi dosegnuli ljude zainteresovane za 8K u svojoj strasti prema serijama i uvjerili ih u prednosti naših novih televizora.

https://www.youtube.com/watch?v=r4iCfYHXy74&feature=youtu.be

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top