Prva srpska serija na HBO svoje emitovanje započinje danas

0

Prva srpska serija koja će se emitovati na HBO-u je “Deca zla”, koja je rađena prema knjizi Miodraga Majića. Kako je navedeno, emitovaće se od 2. novembra.

“Nova serija “Deca zla” stiže 2.11. na HBO Max. Adaptacija istoimenog romana Miodraga Majića prati potragu za ubojicom beogradskog političara i uvodi nas u priču punu zločina iz strasti, osvete, upozorenja i simbolike”, navode iz HBO Adria.Oglasio se i autor knjige Miodrag Majić, koji nije krio zadovoljstvo.
“Beskrajno srećan! Prva srpska serija koja će biti premijerno prikazana na HBO! Hvala vam!”, napisao je Majić na društvenoj mreži X.

Serija “Deca zla” nastala su u produkciji Firefly produkcije, a glume Anica Dobra, Nikola Kojo, Radovan Vujović, Slaven Došlo, Jovana Stojiljković i drugi.

“Vizije, halucinacije i snovi proviđenja deo su ove priče i donose elemente fantazije u sirovi krimi triler koji se događa na ulicama Beograda. Sam grad sa skrivenim mestima koja pomažu junacima da uspeju u svojim namerama, postaje vrlo bitan i razvija atmosferu misterije u kojoj potraga za ubicom postaje metafora potrage za istinom. Rađeno po istoimenoj knjizi koja je postala besteler koji je doživeo petnaest izdanja”, navodi se u opisu serije.

Pogledajte trejler: