Skip to content

Turska serija “Teskilat” snima se u Mostaru, na setu i zvijezda Murat Yildirim

murat_yildirim

U toku je snimanje četvrte sezone turske hit serije “Teskilat” (Organizacija) u produkciji Radio-televizije Turkiye (TRT), a dijelovi nove sezone snimani su i u Mostaru, u Bosni i Hercegovini, javlja Anadolu.

U saopćenju iz TRT-a navedeno je kako ekipa serije, koja od prve epizode obara rekorde gledanosti u Turkiye, nastavlja sa snimanjem novih epizoda u Mostaru.

Turska filmska zvijezda Murat Yildirim, koji tumači glavnu ulogu u seriji, bio je na snimanjima koja su uz posebno dopuštenje izvedena na Starom mostu i na prostoru Blagajske tekije.

Sažetak radnje nove sezone serije koja donosi priče heroja Nacionalne obavještajne organizacije je sljedeći: “Omer će se naći na novoj potrazi u Mostaru nakon traumatične operacije koju je prošle sezone doživio u Organizaciji. Omer će donositi važne odluke dok preuzima zadatke koje nikada nije mogao predvidjeti na svom novom putovanju”.

aa.com.tr

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept