Arena Sport od ove sedmice ima studijsku emisiju LP i za gledatelje u BiH

Liga prvaka iz kola u kolo donosi sve više uzbuđenja, a ljubitelji nogometa u Bosni i Hercegovini odsad će moći uživati i u dodatnom specijalnom sadržaju vezanom za elitno nadmetanje najboljih evropskih klubova.

Redakcija Arena Sport BiH lansira studijsku emisiju u kojoj će, uz voditeljicu Aminu Bešo i stručnog komentatora Nedima Jusufbegovića, publika ispred televizijskih ekrana moći pratiti najave i analize mečeva, ali doći i do najnovijih infomacija kada je u pitanju Liga prvaka i sami učesnici najgledanijeg klupskog nogometnog takmičenja.

Također, gost u emisiji bit će i Haris Kaljanac, bivši nogometni sudija s iskustvom dijeljenja pravde u mečevima najvišeg ranga. Ovaj nekadašnji arbitar analizirat će sporne situacije i davati vlastiti sud o istim, uz pomoć tehnologije Viz Libero.

Sve utakmice Lige prvaka, kao i dosad, bit će u direktnom prijenosu na kanalima TV Arena Sport i uz komentare bh. komentatora Saudina Gabele i ostalih članova tima, a praćenje tih susreta sada će biti obogaćeno emisijom koja će gledaocima dodatno približiti sve ono što se dešava prije, tokom i poslije žestokih nogometnih obračuna za trofej namijenjen prvaku Starog kontinenta.

Studio Lige prvaka na kanalu Arena Sport 1 u direktnom prijenosu emituje se utorkom (17:45 sati) i srijedom (18 sati) svake sedmice tokom koje su na rasporedu utakmice nogometne evropske elite.

Također, u četvrtak (17:45 sati) će biti emitovana studijska emisija posvećena Konferencijskoj ligi i utakmici AZ Alkmaar – Zrinjski, koju će na licu mjesta pratiti komentator Saudin Gabela.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top