Hrvatska protiv Brazila, Nizozemska sa Argentinom u borbi za polufinale SP u Kataru

Na svjetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru danas se igraju prve utakmice četvrtfinala. Od 16 sati gledamo duel između Hrvatske i Brazila, dok u 20 sati igraju Nizozemska i Argentina. Mečeve pratite uživo u programu BHRT-a.

Za one koji nisu u svojim domovima ili uz male ekrane utakmice i sve u vezi sa Svjetskim prvenstvom u Kataru moći će pratiti putem web portala bhrt.ba. Bit će dostupna dva streama, BHT1 i BHT HD, kao i stream radija.

Hrvatska je još jednom pokazala da pripada nogometnoj eliti. Novi plasman u četvrtfinale, iako opet ostvaren nakon penala, nikog više ne iznenađuje. Aktuelni viceprvaci svijeta sada će rasterećeni odmjeriti snage sa prvim favoritom Mundijala, Brazilom, koji se poigrao s Južnom Korejom u osmini finala. Spektakularan dvoboj četvrtfinala Hrvatska – Brazil uživo od 15:50 sati na BHT1, BH Radiju 1 i platformama BH Telecoma.

U večernjem terminu od 20 sati na rasporedu je sudar fudbalskih titana Nizozemske i Argentine. Nizozemska je potvrdila da ova generacija podsjeća na onu iz doba “totalnog fudbala” i da je spremna napokon skinuti neslavnu titulu vječitih gubitnika. Argentina, pak, želi do naslova kojeg dugo čeka kako bi se posljednji ples čudesnog Messija u dresu reprezentacije okončao trijumfalno.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top