Manchester City je pokrenuo kanal Man City Recast

Fudbalski klub Manchester City zvanično je pokrenuo svoj Recast kanal za fanove širom svijeta nakon uspješnog pokušaja prošle sezone. Dana 27. jula, Manchester City je najavio službeno pokretanje svog Man City Recast kanala , kao dio kontinuirane ponude sadržaja usmjerenog direktno na fanove širom svijeta.

U sklopu premijere, novi dokumentarni film “Zajedno: Ponovo šampioni!” , imaće zajedničku premijeru na kanalu Recast i platformi City + , tokom premijere 27. jula u 18:00 .

Sljedeća utakmica uživo na Recastu će biti prijateljska utakmica između Man Cityja i FC Barcelone ( Robert Lewandowski ) 24. avgusta.

Kanal će također omogućiti pristup ženskom timu Manchester Cityja Garetha Taylora, kao i mogućnost praćenja talenata u nastajanju kluba uz sadržaj U18 i U23 timova. Ostali sadržaji na platformi također će uključivati ​​aktivnosti iza scene, uključujući video zapise sa terena za trening, intervjue s igračima i legendama, kao i kompletan katalog City + dokumentarnih filmova, kampanje utakmica iz godina, Best of Series i eSports sadržaja.

Gavin Johnson , direktor medija u City Football Group, rekao je:

Lansiranje Man City Recast kanala je još jedan uzbudljiv razvoj u tekućoj digitalnoj ponudi i ponudi sadržaja našim milionima obožavatelja širom svijeta. Dopunjujući našu postojeću City + ponudu, novi Transformacijski kanal pružit će obožavateljima fleksibilnost i izbor da gledaju i bave se sadržajem kada i kada to žele. Bili smo oduševljeni što smo mogli da vam pokažemo jednu od naših predsezonskih utakmica protiv minhenskog Bayerna uživo u Green Bayu i radujemo se našoj novoj dokumentarnoj seriji “Zajedno: Opet šampioni!” . i sledećeg meseca u prijateljskoj utakmici protiv Barselone. Nadamo se da će fanovi širom svijeta dobiti pristup i uživati ​​u obilju sadržaja dostupnog u narednim mjesecima.”

Sve na Recast- u je po cijeni od Cast Credits, s jednim Cast Creditom u vrijednosti od 1p.
Obožavatelji mogu kupiti Casts kao i zaraditi Casts na platformi gledanjem oglasa, dijeljenjem sadržaja ili pozivanjem prijatelja da se pridruže.

Kanal Man City  Recast će biti dostupan fanovima na njegovim teritorijama.

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top