Najkvalitetnija liga svijeta od sljedeće sezone na kanalima Sportkluba

Najkvalitetnija liga svijeta i najprivlačnija za sve igrače širom svijeta nakon više od deset godina neće biti na kanalu Arene Sport.

Poslije više od deset godina ljubitelji rukometa u regionu moraće da se naviknu na neke druge glasove i drugi logo kada je u pitanju rukometna Bundesliga, prenosi balkan-handball.com.

Najkvalitetnija liga na svijetu se seli sa TV Arena Sport na Sport Klub s početkom sezone 2023/2024. Informacija koja je poznata već par mjeseci još uvijek nije zvanično objavljena od strane ove televizije, koja prenosi i fudbalsku Bundesligu.

Posljednje kolo koje se igra za vikend biće na neki način emotivno za sve one koji su najbolji klupski rukomet gledali uz dvojac Sretena Rašković i Stevana Stevanovića, zatim Uroša Samardžića, Vojina Menkovića…

Što se tiče takmičenja pod kapom EHF, Lige šampiona, Lige Evrope i evropskih, odnosno, svjetskih prvenstava, ona ostaju na TV Arena Sport.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top