Osigurani prijenosi utakmica Sarajeva i Želje u pretkolima Konferencijske lige, evo i gdje se mogu gledati

Željezničar i Sarajevo naredne sedmice igraju prve utakmice prvog pretkola Konferencijske lige, a navijače dva najveća bh. kluba sigurno će obradovati informacija da će svi mečevi biti i u direktnom televizijskom prijenosu.

Naime, čelnici MY TV postigli su dogovor sa sarajevskim premijerligašima o prijenosima domaćih utakmica u prva dva pretkola Konferencijske lige, potvrdio je za portal Klix.ba direktor MY TV Almir Šećkanović.

“Uspjeli smo pronaći zajednički jezik s klubovima o prijenosima domaćih evropskih utakmica. Također, radit ćemo i gostujuće utakmice Željezničara i Sarajeva te je tu potrebno još samo da se potpišu sporazumi jer su dogovori postignuti”, rekao nam je Šećkanović.

MY TV će uz prijenose utakmica organizovati i dodatni sadržaj za svoje gledatelje.

“Pripremamo emisije koje ćemo emitovati 13. i 20. jula od 18:30 sati sa stadiona Grbavica, odnosno ‘Asim Ferhatović Hase’. Legende klubova će prenijeti svoje utiske i predviđanja, a cjelokupni projekt će se zvati ‘Evropska noć na MY TV’. Inače, utakmice će moći gledati i korisnici naše platforme mojawebtv”, dodao je Šečkanović.

Podsjetimo, Željezničar će 13. jula ugostiti Dinamo iz Minska na Grbavici, dok će Sarajevo gostovati u Gruziji protiv Torpeda.

 

Revanši su na raspored sedam dana kasnije na stadionu Koševo, dok će Dinamo i Željezničari igrati na neutralnom terenu u Azerbejdžanu.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top