Reprezentacija BiH danas igra protiv Finske

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će krenuti u novu avanturu u Ligi nacija, a nacionalnu selekciju od sada će opet moći gledati apsolutni svi stanovnici BiH, bez obzira na kablovskog operatera.

Današnji susret protiv Finske u Helsinkiju direktno će prenosti državna televizija BHT 1, a oni su nedavno, podsjećamo, uz pomoć BH Telecoma otkupili prava prijenosa svih utakmica državne reprezentacije.

Tako će brojni navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon nekoliko godina “mraka”, konačno dobiti mogućnost da neometano gledaju reprezentativne utakmice, što ranije nije bilo slučaj jer kanali koji su prenosili Zmajeve nisu bili u ponudi svih operatera koji posluju u našoj državi.

Prvi meč u Ligi nacija Zmajevi će igrati protiv Finske danas s početkom u 18 sati, a nema sumnje da bi dobar rezultat barem djelomično vratio poljuljanu atmosferu u ekipi i dao dodatni vjetar u leđa igračima pred preostale utakmice.

Nakon utakmice protiv Finske, 7. juna slijedi duel s Rumunijom u Zenici. Junski ciklus se potom nastavlja gostovanjem u Crnoj Gori 11. juna, a zaključuje domaćom utakmicom protiv Finske 14. juna.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top