Rukometna Bundesliga od ove sezone na Sport Klubu

Gledatelji Sport Kluba će, od jeseni, imati priliku da u svakom kolu, tokom 34 tjedna koliko traje sezona, gledaju po tri najatraktivnije utakmice rukometne Bundeslige, i kompletan DHB kup i Superkup.

Vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi United Media i Hanball Bundesliga potpisali su višegodišnji ugovor o ekskluzivnim pravima za prijenose utakmica najjače njemačke rukometne lige na kanalima Sport Kluba u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Gledatelji Sport Kluba će, od jeseni, imati priliku da u svakom kolu, tokom 34 tjedna koliko traje sezona, gledaju po tri najatraktivnije utakmice u svakom kolu Bundeslige u izravnim prijenosima, kao i kompletan DHB kup i Superkup.

U pitanju je natjecanje koje predvodi aktualni prvak Europe Magdeburg, kao i pobjednik drugog po rangu europskog natjecanja – EHF Europske lige – Fuhse iz Berlina i odakle potiču europski velikani poput Kiela, koji će braniti titulu prvaka Bundeslige u novoj sezoni, Flensburg, Lemgo, Gumersbach i drugo.

Bundesliga je najjače nacionalno rukometno prvenstvo u Europi, prema službenom rangiranju EHF-a. U pitanju je liga iz koje će se dvije momčadi natjecati u Ligi prvaka ove sezone (Magdeburg i Kiel), a iz koje su se u prošloj sezoni tri ekipe takmičile u Europskoj ligi (Fuhse, Flensburg i Gopingen).

„Mi smo televizija koja je uvijek imala najviše aspiracije kada je rukomet u pitanju. Tijekom prethodnih 17 godina Sportklub je davao veliki značaj ovom sportu kroz direktne prijenose i prezadovoljni smo što ćemo od ove sezone u ponudi imati najbolju nacionalnu rukometnu ligu. Svakako da će ljubitelji ovog sporta moći u svakom ligaškom kolu da uživaju u sjajnim duelima nemačkih i evropskih velikana” , istakao je direktor Sport Kluba Nemanja Simeunovic.

Iz sjedišta njemačke rukometne Bundeslige su istakli veliko zadovoljstvo partnerstvom sa Sport Klubom, s obzirom na veliku popularnost i pokrivenost u regiji koju ovaj TV kanal ima.

United Media je dio United Groupa i vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Europi, koja posluje u osam zemalja.

S 4.200 zaposlenih, United Media proizvodi više od 40.000 sati originalnog sadržaja svake godine koji vodeći međunarodni operateri distribuiraju na tržište od više od 40 milijuna ljudi. Pored toga, kompanija u svom portfoliju ima 55 televizijskih postaja, od kojih sedam s nacionalnom pokrivenošću, više od 30 portala, kao i 6 novina i 5 radio stanica. Također, nudi jedinstvenu uslugu oglašavanja s prodajom reklamnih slotova i preciznim targetiranjem u skladu s ciljnom skupinom za odabrane kanale.

Bundesliga je njemačko rukometno natjecanje i prema službenom rangiranju Europske rukometne federacije, su najjača nacionalna liga u Europi. Članice Bundeslige Magdeburg i Füchse Berlin su u prethodnoj sezoni bili osvajači dva najjača europska klupska natjecanja – Lige prvaka i Europske lige, a njemačke ekipe s 21 titulom vode na listi država s najvećim brojem trofeja u povijesti Europskog kupa/EHF Lige prvaka.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top