Susret BiH – Luksemburg osim BHT-a prenosi još 24 tv stanice

Nogometaši BiH svoj susret kvalifikacija za EURO 2024 protiv Luksemburga igraju u utorak 20.06.2023. godine u Zenici s početkom u 20:45 sati. Dobre vijesti je dobio selektor BiH, Faruk Hadžibegić pred ovaj važan meč protiv Luksemburga, on može računati na dva bitna igrača, Anela Ahmedhodića i Benjamina Tahirović. Nakon urađene magnetne rezonanse utvrđeno je da povreda mišića Ahmethodžića nije strašna i da će on moći igrati. Osim toga sumnje u neigranje Tahirovića zbog žutih kartona su otklonjene, naime, ovaj igrač bh selekcije je sakupio 2 a pauza slijedi nakon 3 žuta kartona, tako da će i on biti na raspolaganju selektoru Hadžibegiću.

Susret BiH – Luksemburg, za gledatelje u BiH će prenositi državna BHT televizija. Osim nje, diljem svijeta, ovaj susret će prenositi još 24 tv stanice, u nastavku pogledajte i koje:

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top