NEM FESTIVAL
Telekom Srbija predstavio serije publici u Dubrovniku

Najvažniji festival TV industrije u ovom dijelu Evrope koji okuplja profesionalce iz cijelog sveta, NEM Dubrovnik, ugostio je kompaniju Telekom Srbija kao najvećeg proizvođača serijskog sadržaja u regionu.

Telekom Srbija je, u okviru glavnog programa festivala, predstavio svoju produkciju sa kratkim pregledom osam najpopularnijih autorskih serija, a posjetioci festivala imali su priliku da pogledaju i premijere nove igrane serije ove kompanije “Zlatni dečko” čija je filmska verzija već postigla odličan uspjeh u Srbiji, kao i seriju “Šetnja sa lavom”, savremenu priču koja će donijeti pravo osvježenje na male ekrane.

“Telekom Srbija je za kratko vrijeme postao najveći proizvođač TV sadržaja u regionu, i na taj način uneio je velike promjene u filmsku i serijsku produkciju u Srbiji i okolnim zemljama. Naša ambicija je da kvalitetnom i raznovrsnom ponudom postanemo regionalni lider u domenu multimedije i nastavimo sa uspješnom internacionalizacijom naših serija širom svijeta promovišući Balkan kao plodno tlo za proizvodnju kvalitetnog sadržaja”, izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

Nastup srpske kompanije izazvao je veliko interesovanje učesnika i posjetilaca festivala, a reakcija publike na predstavljen sadržaj potvrdila je vrhunski kvalitet koji se već duže vreme pripisuje serijama iz produkcije Telekoma Srbija, koja okuplja najveća imena srpske i regionalne kinematografije.

Pored popularnosti kod publike širom Balkana, serijski sadržaj Telekoma Srbija postiže i zapažene internacionalne uspjehe, te su se neki od najgledanijih naslova ove kompanije već našli u ponudama striming platformi u Evropi, SAD-u, Latinskoj Americi, kao i na Bliskom Istoku i Indiji. Isto tako, pozitivne reakcije na serije Telekoma Srbija nisu izostale ni na trodnevnom festivalu u Dubrovniku.

Među stotinama učesnika NEM-a, Telekom Srbija izdvojio se izuzetnom ponudom, kojom je potvrdio svoju poziciju u domenu produkcije vrhunskih serija u regionu i pokazao da je spreman da parira najvećim TV produkcijama svijeta.

klix.ba

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top