United Media imenovao Olgu Slisarenko za šeficu razvoja reality and entertainment formata

united-media-imenovao-olgu-slisarenko-za-seficu-razvoja-reality-and-entertainment-formata
United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, najavila je imenovanje Olge Slisarenko za šeficu Reality and Entertainment Format Development.

Olga Slisarenko je uspešna medijska profesionalka sa velikim iskustvom u produkciji i razvoju formata. Od 2016. do 2023. godine vodila je Odjel za zabavne programe i formate na 1+1 Media u Kijevu, gdje je vodila emisije visokog profila poput “The Voice” i “Dancing with the Stars”.

“Srdačno pozdravljam Olgu u timu United Media. Naša vizija je da uspostavimo United Media kao ključnog igrača u formatskom poslovanju širom JIE, postajući čvorište originalnih i inovativnih zabavnih emisija. Cilj nam je da izgradimo raznovrstan portfolio dugotrajnih reality i zabavnih programa koji ne samo da zabavljaju, već i obogaćuju kulturno i društveno tkivo svake zemlje. Vjerujem da će Olgino iskustvo i stručnost značajno doprinijeti brzom postizanju naših ciljeva”, rekao je George Makris, direktor United Media Programminga.

Reality i zabavni programi ključni su za gledanost televizije, pokretanje angažmana i privlačenje raznolike publike. Ovi programi ne samo da zabavljaju, već i odražavaju i oblikuju kulturne i društvene narative, što ih čini vitalnim komponentama uspešne televizijske postave.

Olga Slisarenko izrazila je uzbuđenje zbog prilike. “Oduševljen sam što se pridružujem United Media i preuzimam izazov stvaranja originalnih reality i zabavnih programa koji zadovoljavaju zahtjeve United Media kanala u osam zemalja. Ovo je značajna prilika za inovacije i širenje našeg dosega u medijskom pejzažu”.

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top