United Media je postavila Pavela Blagova za direktora distribucije

0

Pavel Blagov je imenovan za direktora distribucije u United Media.

Blagov je bio zadužen za distribuciju kanala za Nova Broadcasting Group u Bugarskoj posljednjih osam godina, a prethodno je bio na poziciji voditelja distribucije sadržaja i novih platformi u NBG-u. Njegove vještine, sposobnosti, strast i prirodna sposobnost vodstva značajno će pridonijeti njegovom uspjehu kao direktora distribucije United Media.Pavel Blagov diplomirao je turizam i međunarodno poslovanje na Sveučilištu ekonomije u Varni. Posjeduje bogato profesionalno iskustvo u multinacionalnim kompanijama, obnašajući različite pozicije u prethodnim razdobljima u tvrtkama Procter & Gamble, Melia Hotels International i AB Travel.

„Promjene su konstanta u životu, a uz pozitivne promjene gotovo uvijek dolazi i veća odgovornost. Ova nova pozicija za mene je i čast i odgovornost. Veselim se suradnji s kolegama iz cijele Jugoistočne Europe i razmjeni ideja i iskustava. Uvjeren sam da ćemo suradnjom i marljivim radom postići zapažene rezultate na svim tržištima“, rekao je Blagov, koji na novu dužnost stupa 1. kolovoza.

Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Media, istaknula je kako su Blagova profesionalnost i postignuća na području distribucije kanala važni i prepoznati kroz niz godina u tvrtki.

“Promocija etabliranih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom od vitalnog je značaja za razvoj tvrtke i jačanje pozicije. S više od 100 medija u svom portfelju, United Media se uzdigla na vrh medijske industrije Jugoistočne Europe, a distribucija je ključna komponenta naše tvrtke. Veselimo se Pavelovoj ulozi u napretku grupe u distribuciji kvalitetnih kanala koje imamo“, rekla je Subotić.

Ona je zahvalila Srđanu Jovanoviću, odlazećem direktoru distribucije, na doprinosu i poželjela mu uspeh u novoj ulozi Merchandising managera.

unitedmedia.net

Advertisement