Procurili su renderi iPhone 15 Pro

procurili-su-renderi-iphone-15-pro


iPhone 15 serija stiže na jesen ove godine. Kako se datum izlaska bliži, stiže sve više informacija koje se tiču iPhonea 15. I zbilja, izašli su renderi jednog od nadolazećih modela iPhone 15 serije – iPhone 15 Pro.

U pitanju su CAD renderi koji dolaze od Ian Zelboa, a koje Apple šalje proizvođačima dodatne opreme kako bi npr. maske za telefon bile spremne kada telefon stigne na tržište.
Koje su to promjene? Najveća promjena je prisutnost USB-C priključka umjesto Lightning priključka kojeg se Apple odriče nakon 10 godina i to još od iPhonea 5.

iPhone 15 Pro

U pitanju je posljedica zakona Europske unije da se prijeđe na zajednički USB-C standard punjenja. Tu je i nešto zakrivljeniji dizajn (uz zakrivljeno staklo). To bi trebalo učiniti telefon ugodnijim za držanje u ruci. Izbočina kamere na zadnjoj strani će biti veća nego kod iPhonea 14 Pro, što bi uz veće senzore moglo ukazati na daljnja poboljšanja u pogledu foto i video mogućnosti.

iPhone 15 Pro

Objavljeni renderi sugeriraju da će tipke za glasnoću i napajanje umjesto fizičkih biti kapacitivne. Tu je i Dynamic Island koji izgleda kao onaj na iPhoneu 14 Pro, a očekuje se da će veličina zaslona i rezolucija biti isti kao kod prošlogodišnjeg modela, dok bi okviri oko zaslona trebali biti manji.

iPhone 15 Pro

Treba imati na umu da ovi renderi ne odražavaju sve aspekte Appleovog konačnog dizajna, no daju ideju o tome što očekivati.
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top