Xiaomi će za Redmi K60 Ultra donijeti četiri godine Android nadogradnji i pet godina sigurnosnih nadogradnji


Tijekom godina, proizvođači proširuju podršku za svoje pametne telefone. Primjer je Samsung koji nudi četiri godine Android nadogradnji i pet godina sigurnosnih nadogradnji, a sličnu strategiju je počeo primjenjivati i OnePlus. No, pridružuje im se i treći igrač – Xiaomi.Redmi K60 Ultra

Tako je, Xiaomi je na svom Weibo profilu objavio kako će Redmi K60 Ultra dobiti četiri godine Android nadogradnji i pet godina sigurnosnih nadogradnji. Obećan je i dolazak MIUI 15 odmah nakon premijere. Iako navedena softverska podrška obuhvaća samo Redmi K60 Ultra, nadamo se da će Xiaomi sličan model primijeniti i na ostale telefone iz svoje ponude.

Redmi K60 Ultra bi uskoro trebao imati globalnu premijeru i to kao Xiaomi 13T Pro. Za očekivati je da će sličnu softversku podršku dobiti i Xiaomi 13T Pro, no vrijedi pričekati službenu potvrdu po tom pitanju.

Ako Xiaomijevi telefoni doista dobiju sličnu softversku podršku, to bi se moglo pozitivno odraziti na zaradu Xiaomija, a i na tržište rabljenih uređaja, jer uređaji koji imaju dulju podršku obično imaju bolju vrijednost pri prodaji na tržištu rabljenih uređaja, jer potencijalni kupci preferiraju telefone koji i dalje dobivaju softversku podršku.
pcchip.hr

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles