Xiaomi će za Redmi K60 Ultra donijeti četiri godine Android nadogradnji i pet godina sigurnosnih nadogradnji

xiaomi-ce-za-redmi-k60-ultra-donijeti-cetiri-godine-android-nadogradnji-i-pet-godina-sigurnosnih-nadogradnji


Tijekom godina, proizvođači proširuju podršku za svoje pametne telefone. Primjer je Samsung koji nudi četiri godine Android nadogradnji i pet godina sigurnosnih nadogradnji, a sličnu strategiju je počeo primjenjivati i OnePlus. No, pridružuje im se i treći igrač – Xiaomi.

Redmi K60 Ultra

Tako je, Xiaomi je na svom Weibo profilu objavio kako će Redmi K60 Ultra dobiti četiri godine Android nadogradnji i pet godina sigurnosnih nadogradnji. Obećan je i dolazak MIUI 15 odmah nakon premijere. Iako navedena softverska podrška obuhvaća samo Redmi K60 Ultra, nadamo se da će Xiaomi sličan model primijeniti i na ostale telefone iz svoje ponude.

Redmi K60 Ultra bi uskoro trebao imati globalnu premijeru i to kao Xiaomi 13T Pro. Za očekivati je da će sličnu softversku podršku dobiti i Xiaomi 13T Pro, no vrijedi pričekati službenu potvrdu po tom pitanju.

Ako Xiaomijevi telefoni doista dobiju sličnu softversku podršku, to bi se moglo pozitivno odraziti na zaradu Xiaomija, a i na tržište rabljenih uređaja, jer uređaji koji imaju dulju podršku obično imaju bolju vrijednost pri prodaji na tržištu rabljenih uređaja, jer potencijalni kupci preferiraju telefone koji i dalje dobivaju softversku podršku.
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top