Xiaomijev podbrend predstavio je Qin 3 Ultra, pametni telefon za borbu protiv ovisnosti

xiaomijev-podbrend-predstavio-je-qin-3-ultra,-pametni-telefon-za-borbu-protiv-ovisnosti


Xiaomijev ekosistem brend Duoqin predstavio je Qin 3 Ultra, izuzetno kompaktni pametni telefon s vrlo zanimljivim konceptom. Naime,  napravljen je za rješavanje rastućeg problema ovisnosti o pametnim telefonima, odnosno aplikacijama i društvenim mrežama. Temeljen je na vlastitom prilagođenom Android 12 sučelju i stiže s trgovinom aplikacija u kojoj nema igara, društvenih mreža i aplikacija za kratke videe. Telefon je posebno namijenjen djeci i studentima jer pomaže smanjiti ovisnost o telefonu i poboljšati produktivnost.

Qin 3 Ultra

Qin 3 Ultra ima 5,02-inčni HD+ zaslon s rupicom za selfie kameru od 5 MP. Sadrži MediaTek G99 čipset, uparen s 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Na zadnjoj strani telefona nalazi se glavna kamera od 8 MP i LED blic. Napaja ga baterija kapaciteta 2500 mAh, za koju se tvrdi da može izdržati sedam dana u stanju mirovanja i 9 sati razgovora. Masa je svega 118 grama.

Duoqin Qin 3 Ultra dolazi u crnoj, ružičastoj i zlatnoj boji i dostupan je za kupnju u Kini po cijeni od 1599 juana, što je oko 230 dolara.
pcchip.hr

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top