Čuvena dečija pesma “Chickens” IDJKids-a dostigla je fenomenalnih 200 miliona pregleda na Jutjubu.

cuvena-decija-pesma-“chickens”-idjkids-a-dostigla-je-fenomenalnih-200-miliona-pregleda-na-jutjubu.

Prva pjesma i video koji su se pojavili na IDJKids YouTube kanalu dječijeg sadržaja i muzike u 2015. godini – “Pilići“, sada je dostigao nevjerojatnih 200 milijuna pregleda, postavljajući apsolutni rekord za najvećeg digitalnog izdavača IDJDigital. Kroz zaraznu pesmu i šarene animacije, “Kokoške” su postale omiljene među mlađom publikom, kako na Jutjubu, tako i na televizijskim kanalima, čineći neizostavan deo dečije zabave danas.

Za video animaciju odgovorni su Jovan Kosovac i Mladen Nikolić, dok su audio aspekt doprineli Vitomir Milićević i Marko Trmčić Krsma. Marko Radovanović, izvršni producent i osnivač IDJKids kanala, realizovao je ovaj projekat od samog početka.

Ovo dostignuće čini “Chickens” najgledanijim dečijim brendom na ovim prostorima, sa preko milijardu pregleda. Njihova popularnost dokazuje da kvalitetan i zabavan sadržaj može inspirisati i oduševiti milione mladih gledalaca širom sveta. Njihove avanture, koje privlače pažnju djece na Balkanu i šire, prevedene su na čak 7 jezika: bosanski, hrvatski, makedonski, bugarski, grčki, slovenski i albanski.

Sada, “Kokoške” se mogu naći i na sceni, gde ovi poznati IDJKids heroji u vidu nastupa nude porodicama jedinstvenu priliku za nezaboravan porodični doživljaj.

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top