eCommerce asocijacija pokreće istraživanje o onlajn trgovini u BiH

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini se pridružuje trendu u svijetu i pokreće istraživanje tržišta za eCommerce segment, koje će biti prvo ovakvo istraživanje u našoj zemlji. Ova inicijativa ima za cilj da posluži kao platforma za sve one koji su uključeni u eCommerce poslovanje, uključujući potrošače i online trgovce.
eCommerce je u posljednjih nekoliko godina postao nezamjenjiv dio svakodnevnog života. Online trgovanje omogućava nam da kupujemo proizvode i usluge na jednostavan i brz način, bez obzira gdje se nalazimo, dok online trgovci imaju priliku da prodaju svoje proizvode širom svijeta bez fizičkog poslovnog prostora. Međutim, eCommerce sektor u Bosni i Hercegovini ima još prostora za unapređenje i rast.
Cilj ovog istraživanja je da se sazna više o navikama potrošača i online trgovaca te koliko su oni zaštićeni trenutnom legislativom. Također, Asocijacija želi da sazna više o marketinškim, platnim i logističkim aspektima eCommerce poslovanja u Bosni i Hercegovini.
Rezultati ovog istraživanja će biti objavljeni kroz kanale komunikacije eCommerce asocijacije u BiH, te će omogućiti da se dobije uvid u stanje eCommerce tržišta u Bosni i Hercegovini.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles