Skip to content

Emela Burdžović prelazi na Klix.ba

emela2
Portal Klix.ba je upravo predstavio novo ime u svom timu, dugogodišnju novinarku, voditeljicu i producenticu Emelu Burdžović.
U procesu kontinuiranog širenja Klix.ba za svoju publiku sprema nove sadržaje, nove formate i inovativniji pristup. U tom pogledu veliko pojačanje ekipi Klix.ba bit će Emela Burdžović sa bogatim novinarskim iskustvom na televiziji”, rekli su u svome saopštenju sa portala klix.ba.
 
“Bilo mi je neobično kad su neki ljudi, nakon što sam se odjavila u svojoj dragoj bivšoj kući N1, pomislili da ću se baviti politikom. Hoću, ali i dalje sa ove strane. Ja sam inficirana ovim poslom i on je za mene iskaz patriotizma te simbolizira ljubav prema mojoj zemlji. Radujem se što ću svoj put nastaviti na Klix.ba, snažnom domaćem medijskom brendu, s kojim se osjećam kompatibilno, osjećam da ne kompromitujem vlastite svjetonazore i poimanje ove profesije. Oni uvijek rastu, prave razliku i vjerujem da ćemo sad rasti zajedno”, poručila je Emela.

Ovo je priprema za novi projekat Klix.ba koji će lansirati uskoro, te vjeruju da će publici dati razlog da im i dalje najviše vjeruju, čitaju, ali i gledaju.

Emela ima veliko iskustvo na televiziji, radiju i generalno u medijima. Ljudi i ljudske priče su joj najveća inspiracija. Beskompromisni je borac za ugrožene i glas protiv nepravde. Uskoro na Klix.ba zajedno otvaramo brojne teme, propitujemo sve ono što trebate znati te zajedno ostajemo posvećeni svim građanima ove zemlje, rekli su iz klix.ba

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept