N1 Slovenija slavi treći rođendan

slovenija-slavi-treci-rodendan
16. juni je važan dan za N1 Sloveniju – ove godine je proslavila treću godišnjicu. N1 tim se zahvaljuje čitaocima, gledaocima i slušaocima na poverenju tokom prve tri godine postojanja redakcije koja nastavlja da izveštava hrabro.

»Da nas je neko 16. juna 2021. pitao šta bismo želeli da postignemo za samo tri godine i gde bismo bili danas, naša predviđanja bi verovatno bila plašljivija od stvarnih dostignuća N1 Slovenije«, kaže N1 tim.

Koliko je dobro N1 primljen od strane slovenačke javnosti ne pokazuju samo reakcije ljudi, već i brojevi. Više od 650.000 čitalaca redovno prati N1, u odnosu na 668.000 prošlog meseca. N1 je već stvorio više od 30.000 video zapisa i objavio više od 90.000 priča – mnoge od njih ekskluzivne.

N1 tim je ovu prekretnicu proslavio sjajnom zabavom i ceremonijom dodele nagrada za izuzetna dostignuća. Nagradu za novinarku godine dobila je Andreja Lončar, novinarka iz oblasti finansija, energetike i ekonomije, a nagradu za najboljeg sportskog novinara dobio je Timotej Rupar, novinar sajta Sportkluba.

Staš Zgonik, novinar Poglobljena u okviru redakcije N1, dobitnik je nagrade za posebna dostignuća, kao i ekipa Forbsa Slovenija, koja je prošle godine uspešno pokrenula novi poslovni portal u Sloveniji, Forbs Slovenija.

Nagrada za posebne zasluge pripala je šefici ureda N1 Slovenija Nedi Došenović, a nagradu za najbolje mlade novinare na stolu dobili su Neža Pušnik i Jakob Murovec. Od produkcijskog tima nagradu je dobio kamerman, fotograf i urednik Jan Gregorc.

Posvećeni tim urednika N1 i novinara radi sedam dana u nedelji, od ranog jutra do kasnih večeri, kako bi javnosti pružio brze i činjenične informacije. Oni izveštavaju i otkrivaju šta se dešava kod kuće, prate šta se dešava širom sveta, donose vesti i priče iz sveta sporta, biznisa i ekonomije, istražuju šta treba istražiti, analiziraju kroz N1 Podcast sa Suzanom Lovec, suočavaju se sa donosiocima odluka u N1 STUDIJU sa Mihom Orešnik, donose detaljne priče i pružaju zabavu.

»Dragi čitatelji, gledatelji i listereni n1info.si, hvala vam na povjerenju u prve tri godine našeg postojanja. Idemo naprijed hrabro, uvjereni da svakim danom koji prođe dokazujemo da smo vrijedni vašeg povjerenja«, navodi N1 momčad.

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top